2777
2789
عنوان

دیشب خونه جاریم شام بودیم برگ هامون ریخت

| مشاهده متن کامل بحث + 146151 بازدید | 1451 پست
ما فقط عیدی خونشون رفتیم و توی کل ده سال در حد یک یا دو شب پیش اومده دعوت شدیم اونم نه به صرف شام!در ...

والا از کوکو و ماکارونی که جای دیگه خوردین خیلی بهتر و مجلسی تر بوده!

شما از این آدم بدت میاد میخوای ایراد بگیری وگرنه جاهای دیگه هم که رفتی کلی ایراد داشته من اگه دعوت بشم کوکو بذارن جلوم بهم بر میخوره!

.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ازقصد اینکار رو کردن که خودتون رو جایی بدون رضایت میزبان دعوت نکنیدمن خودم برای مهمون های آویزون دوب ...

بابا بدون رضایت نبوده بخدا 

بار ها شده میزبان کنسل کرده حتی دو روز به مهمونی! 

ما اصلا رودرواسی نداریم 

ایشون حتی یک هفته قبل پیام داد و رسمی دعوت کرد مارو 

خب بگه نیمتونم بگیرم یا بندازه یک تاریخ دیگه 

حق با تو بود مامان ؛ آدم به گلی که دوسش داره آب زیاد نمیده.

من بدشون رو نگفتم که میگم کارشون عجیب بود نگفتم غذاش فلان و خونش فلان بود و اینا!!میخواستم ببینم نظر ...

هزار تا دلیل میتونه باشه ولی من خودم متنفرم کسی خودشو خونم دعوت کنه چون هیچ وقت سرزده جایی نمیرم حتی خونه خواهرم ، من هروقت مهمون دعوت میکنم اکثرن شوهرم جوجه درست میکنه یا کباب حالا طرفم باید بگه اینا بخودشون سختی نمیدن ؟ خوب بگه چه اهمیتی داره نه دوست عزیز از نظر شما کارشون ناپسند بوده و به سخره گرفتی که ی نمونش عندان کردی تو خونه به اون بزرگی یعنی پیش دستی نبود ؟ نه عزیزم نبود ولی شما هیچ وقت بدون دعوت بدون رضایت قلبی نرو خودت به خودت ارزش بده دوست عزیز

2805
یعنی منم واسه مهمونا فقط یه بار چایی میبرم از دستم ناراحت میشن میرن پشت سرم حرف میزنن؟؟؟؟

دغدغه‌ها شروع شد

خب بعدش تعارف نمیکنی که یکی دیگه بریزم براتون؟

اگه نمیکنی بکن چون من چایی خوشمزه و خوش عطر و طعم باسه دوتا میخورم😁😁😁

هزار تا دلیل میتونه باشه ولی من خودم متنفرم کسی خودشو خونم دعوت کنه چون هیچ وقت سرزده جایی نمیرم حتی ...

ببین من حرفتو کاملا قبول دارم خودمم بی دعوت جایی نمیرم بدمم میاد کسی خودشو دعوت کنه خونم ولی استارتر میگه خودشون گفتن اخر هفته مهمون مایید و فلان😐

والا از کوکو و ماکارونی که جای دیگه خوردین خیلی بهتر و مجلسی تر بوده!شما از این آدم بدت میاد میخوای ...

من بدم میاد؟! من همیشه جاریم برام نمونه یک خانم با شخصیت و با کمالات بوده کجای این تاپیک بدشو گفتم؟! به نظرم زیادی دارید گارد میگیرید واقعا چون من اتفاقا خیلی شخصیت ایشونم دوست داشتم

بخاطر همین تعجب کردم اصلا 

من میگم شام هیچی ، این که حتی بشقاب نداشتن برای ما طبیعیه؟! 

یک چیزایی دیگه بحث ادبه واقعا این که به مهمونی که دعوت کردی حس مزاحمت بدی خیلی بده

ببین من حرفتو کاملا قبول دارم خودمم بی دعوت جایی نمیرم بدمم میاد کسی خودشو دعوت کنه خونم ولی استارتر ...

قرعه کشی کردن خودشونو انداختن گردنشون الان کنسل میکرد ماه دیگه باید میگرفت کلن این کارشون که زوری شام میرن خونه هم جالب نیست. به نظرم به یه سال نمیکشه اونوقت اختلاف پیش میاد که کنسل میشه. آخه هر ماه ۲۰ نفر برن خونه یه نفر؟ خب چه کاریه تو این گرونی فقط برن شب نشینی

.
هزار تا دلیل میتونه باشه ولی من خودم متنفرم کسی خودشو خونم دعوت کنه چون هیچ وقت سرزده جایی نمیرم حتی ...

خانم عزیزم ما بی دعوت نرفتی 

یکککم ماه پیش قرار شد بریم خونشون ، یک مااااه!

هفته قبل رسمی پیام داد دوباره یادآوری کرد و دعتومون کرد 

بابا میگم قرعه کشی میشه ، من خودم به نامم افتاد گفتم من نمیتونم این ماه و دوباره قرعه انداختن.

چرا فکر میکنید ما بی دعوت خودمونو انداختیم خونشون آخه🤦🏻‍♀️

بنده خدا شاید نخاسته فخر فروشی کنه غذا باید ساده باشه که همه بتونن شرکت کنن اگه این بنده خدا چلو کباب میداد یکی که دستش تنگ تره هم باید حتما برنج درست کنه اینجوری که ایشون برخورد کرده غذا معمولی برا همه باب میشه

چرا بنده خدا استارتر رو نشونه گرفتین؟

داره میگه ک رسمه و خب اگر جاریشون راضی

نبودن می‌تونستن برن بیرون ازین رسم خانوادگی و بگن من دوست ندارم توی این مهمانی ها شرکت کنم 

استارتر هم که از اول میگن جاریم خیلی خانم باشخصیت و خوبیه 

فقط بنده خدا گفتن برای بار اول که دعوت شدیم خونشون پذیراییشون برام عجیب بود برا شما هم عجیبه یا ن....

گَر نباشد رنگِ رویا به چه دِل باید سِپرد :) ️ 
قرعه کشی کردن خودشونو انداختن گردنشون الان کنسل میکرد ماه دیگه باید میگرفت کلن این کارشون که زوری شا ...

خواهر شوهر من سه روز تاکید میکنم سه روز به مهمونی کنسل کرد 

این خانم اگر مخالف این جمعه چرا خونه همه شرکت میکرد و همیشه حضور داشت؟! خونه ده نفر شام دعوت شد 

ده ساله بار ها شام دعوت شده 

یک بار 

ببین یککک بار دعوت شدیم خونشون شام.

یعنی پذیرایی کردن قند و چای آنقدر هزینه بره؟!

قرعه کشی کردن خودشونو انداختن گردنشون الان کنسل میکرد ماه دیگه باید میگرفت کلن این کارشون که زوری شا ...

من بالاتر هم گفتم خودم با اساس این کار مشکل دارم ولی واقعا اگه کسی بدش میاد نپذیره این رسم رو 

یا اگه بدش میاد دیگه این جلو جلو بفرما زدن چیه

البته که من با شام جاریش هیچ مشکلی نداشتم خیلیم الویه میپسندم😁 گفتم که حتی شاید سبک پذیرایی و شام دادنش همینجوریه

2810