2777
2789
عنوان

دیشب خونه جاریم شام بودیم برگ هامون ریخت

| مشاهده متن کامل بحث + 128048 بازدید | 1328 پست
بله گلم من مادرشوهری رومیشناسم که نوه هاش ب دنیا اومدن بزرگ شدن شب عروسیشون نوه هاش دید غریبه هم نیس ...

عزیزم ربطی نداره

اینی که شما میگی خوب استثناست من در حالت عادی دارم میگم امکان نداره مادری خونه پسرش نره اینم مادرشوهر اسی که اسی میگه خوب و پاک و فلانه و باهم دوره گذاشتن دیگه یعنی خوبن باهم  

اینی که شما میگی خوب باهم مشکل داشتن طرف از عروسش متنفر بوده و همو پس میزدن تازه فامیلم بودن 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

حالا غذا به کنار، اینکه قند و ظرف نداشته ضایع است

لطفا با تاپیک های سرکاری مخ مارو کارنگیرین،           نی نی سایتم خراب شد مجبور. شدم دوباره عضو بشم. کاربر جدید نیستم.

اسی جاریت تو این ده سال بچه دار نشد که بقیه برن خونش دیدنش؟

تولد نگرفت برا خودش و شوهرش حتی یه بار تو این ده سال؟

مسافرتی چیزی نرفت که برن بقیه دیدنش

هیچ ماه رمضانی افطاری نداد

هیچ عیدی مهمونی نداد تو این ده سال؟؟؟

مگه میشه مادری که میگی خیلی خوب و خانومه ده سال خونه پسرش نره

کم لطفی میکنی اسی

2805
حتما شهرتون سرده و چای میچسبهقم دعوت بودیم با اینکه تو پذیرایی کردنشون سنگ تموم گذاشته بودند ولی مرت ...

دقیقااا حدس زدم قم دعوت بودین. چون. آشناهای قمی مابشدت مهمون نواز هستن وچای رو رکن اصلی مهمونی میدونن آدم لذت میبره. بره مهمونشون بشه 

اینکه. براتون مدام چای می‌آوردند  عجیب وناراحت کننده انگار براتون بوده ،،،  والا.  عجیب اینه چای یکبار تعارف کنی. ماک بی احترامی میدونیم. کسی یبارچای بیاره.  چقدر عجیب هستن بعضیاا

اونایی ک مدام ازجاری دفاع میکنن.  حتما خودشون اینمدلی هستن 

دوست نداشت خب خودشم تو دوره شرکت نمی‌کرد.  نمیشه همه جاااماده باشی بری بخوری موقع پس دادن.  معذب باشی 

شامش چون همه تودوره.    اینمدلی پذیرایی کردن. موردی نداره هرچند.   برای کسی ک برای اولین بار. دعوت میکنه بقیه رو ما واقعا زشت میدونیم.   ولی بازم. موردی نداره.   خیلیم خوب

منتها. بقیه موارد وااقعا توهین آمیز بوده. و زشت. 

متاسف میشه آدم. چقدر بعضیا آداب مهمون داری نمیدونن.   

فقط بعضی کامنتا رو خوندم اصلا متعجب شدم، واقعا شما بعضیاتون فرق مهمونی رسمی با شام خودمونی رو متوجه ...

خب جاریاشم همین شامه خودمونیو درست کردن 

خوده اسی هم کشکه بادمجون

از این لحاظ ایرادی بهش وارد نیس

آخه سالاد الویه با سوپ عجیب نیست؟! نمی‌دونم شاید من توقعم از ایشون بالا بود شاید حق با شماست

به نظر منم کارشون خوب نبوده یا دعوت نکن یا میکنی سنگ تمومتو بگذار.مهمون معذب میشه.ولی شمام مثل خودشون برخورد کنید امدن خانه تان زیاد خوراکی نیارید

https://www.ninisite.com/discussion/topic/14961750/%D9%85%D8%A7%D8%AF%D8%B1-%D9%88-%D9%BE%D8%AF%D8%B1%D9%85-%D8%AF%D8%B9%D9%88%D8%A7%D8%B4%D9%88%D9%86-%D8%B4%D8%AF%D9%87-%D8%AF%D8%B9%D9%88%D8%A7%DB%8C-%D9%86%D8%A7%D9%85%D9%88%D8%B3%DB%8C?page=2

دعوا شده لطفاً مشاوره بدید

اگه به زندگی سخت بگیری زندگی هم بهت سخت میگیره. هر چیزی کمش دارو، متوسطش غذا و زیادش سم است؛ ابو علی سینا

به نظر منم کارشون خوب نبوده یا دعوت نکن یا میکنی سنگ تمومتو بگذار.مهمون معذب میشه.ولی شمام مثل خودشو ...

سنگه تموم برای مهمونای سالی یه دفعه س 

دیگه وقتی مدتم قراره رفت و امد باشه این امکانش نیست

سنگه تموم برای مهمونای سالی یه دفعه س دیگه وقتی مدتم قراره رفت و امد باشه این امکانش نیست

حالا یه چی میپخت نه الویه بازاری وسوپ بازاری و بی میوه و شیرینی و .....با چایی خالی معلومه ادم معذب میشه

2810