2777
2789
عنوان

دیشب خونه جاریم شام بودیم برگ هامون ریخت

| مشاهده متن کامل بحث + 163266 بازدید | 1534 پست
اصلا قرار بر غذای ساده بود و ایشون تقریبا جز آخرین نفرات به حساب میاد که قرعه به نامش افتاد باور کنی ...

عزیزم اینجا بعضیا انگار خلن یه چی میگی یهو چنان می افتن به جونت که انگار فحش ناموس دادی بهشون این جاری شما خیلی زرنگ تشریف داره وقتی این همه سال اومده خونه بقیه یه دعوت نکرده کاش بعد یه مدت دیگه دعوتش نمیکردید الانم چون به مفت خوری عادت کرده بود گفت یه جوری پذیرایی کنم که برن دیگه تا ده سال دیگه پیداشون نشه 

عزیزانی که قصد دارن باردار بشن تاپیک منو در مورد بچه دارشدن بخونید لطفا همون که نوشتم یه چز خیلی مهم اونو بخونید تا میتونید عمل کنی. بهش ان شاءالله خدا بهتون فرزندانی سالم و صالح ببخشه 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من اصلا میگم شام اوکیهمن خودم ترکیب الویه و سوپ عجیب بود برام

شاید خودشون دوس دارن واس همین برا شمام آماده کرده

فقط 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
..خدایاشکرت که به آرزوهام رسیدم  به امید بی بی چک مثبت...پس تو کی میای نی نی کوچولو نمیدونی آبجی جونت برات چیا خریده نمیدونی مامانی و بابایی چقدر منتظرتن .خدایا شکرت بالاخره...

اتفاقا کاش همه مهمونی ها همینطوری ساده برگزار میشد اینطوری همه میتونستن مهمونی بگیرن همین ریخت و پاش ها باعث شده رفت و امد ها بریده بشه چون همه توان این همه خرج کردن ندارن 

ولی اون قسمت بشقاب ها خیلی زشت بوده 

کاربری سوم  
2805
والا از کوکو و ماکارونی که جای دیگه خوردین خیلی بهتر و مجلسی تر بوده!شما از این آدم بدت میاد میخوای ...

به نظر منم سوپ و الویه بهتر از کوکو هست

1
5
10
15
20
25
30
35
40
..خدایاشکرت که به آرزوهام رسیدم  به امید بی بی چک مثبت...پس تو کی میای نی نی کوچولو نمیدونی آبجی جونت برات چیا خریده نمیدونی مامانی و بابایی چقدر منتظرتن .خدایا شکرت بالاخره...
تو بااین وضع حساب و کتاب کردنت باید حسابدار میشدی که یه حقوقی ام بهت بدنیه تو چه مربوطه شام چیه و از ...

جاریش خونه همه رفته خورده چی؟دوست نداشت نمیرفت چقدر لحنت بد بود😐

عزیزانی که قصد دارن باردار بشن تاپیک منو در مورد بچه دارشدن بخونید لطفا همون که نوشتم یه چز خیلی مهم اونو بخونید تا میتونید عمل کنی. بهش ان شاءالله خدا بهتون فرزندانی سالم و صالح ببخشه 
دوست عزیز ایشون دوس نداره قند بیاره شاید اصلا همه چیز خوب پیش میرفته اون روز تاکید میکنم اون روزی که ...

شامو از بیرون سفارش داده 

اصلا قرار بر غذای ساده بود و ایشون تقریبا جز آخرین نفرات به حساب میاد که قرعه به نامش افتاد باور کنی ...

شاید هول شده مهموناش زیاد بودن اسی،منم چند سال پیش شام کلی مهمون داشتم تعداد مهمونا و بشقابا رو شمردم که به همه برسه آخر سر رفتم سر سفره دیدم ای دل غافل خودم و شوهرمو نشمردم فقط اون لحظه آب شدم اما جیک نزدم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نه گفت بعد عید این قرارو گذاشتن

۱۰ ساله غذای خونه ی همدیگه رو نخوردن هر کی این رسمو گذاشته تقصیر نداشته والا🫤

اینا تااخر دنیاهم مهمون نمیکردن فقط اجباری میشد بری خونشون😂

فک کن خاهرا ۱۰ ساله شامِ خونه برادراشونو نخوردن.

بعضیاتون که مهمون دوس ندارین یا خوشتون نمیاد فامیلِ شوهرتونو سور بدین کلا ازدواج نکنین خب😒

بعضیاهم که فقط دوس دارن برن خونه بقیه ولی مهمون نیاد براشون

اگه چیزی ناراحتت کرد بگو تا دوباره بگم.
داشت ؛ ولی اونا از عمد اینجوری کردن که دیگه نخوان تو این مهمونی ها شرکت کنن.یعنی واقعا اسم خانواده ه ...

بابا هر کی اسمش در اومد از قرعه خارج میشه همه به نوبت نوبتشون میشه هیچ کس فقط مهمون نمیشه 

واقعا تعجب میکنم از این کامنتا😑🙄

به نظر منم سوپ و الویه بهتر از کوکو هست

ببین این که الویه بهتره از کوکو کشکه بادمجونه که شکی نیست

ولی بحث اینه که پذیرایی بعده ۱۰سال دعوت محترمانه نبوده 

این عجیبه

هرچندنفر یه بشقاب و اینا این یکم برمیخوره

۱۰ ساله غذای خونه ی همدیگه رو نخوردن هر کی این رسمو گذاشته تقصیر نداشته والا🫤اینا تااخر دنیاهم مهمو ...

،من سکوت میکنم  می‌دونم مخاطبت من نیستم. چون من اهل هیچکدوم از این حرفایی که زدی نیستم،🤣

ب نظر من مهمونی ساده یعنی ی مدل غذا. مثلن قرمه سبزی یا قیمه. دیگه پیش غذا اینا نباشه  نه اینکه. بشقاب و چای نباشه این دیگه ساده نیست 

ما خودمون شبا میشیم فیلم نگاه میکنیم ی دوتا دونه میوه یا تخمه هست 

ببین این که الویه بهتره از کوکو کشکه بادمجونه که شکی نیستولی بحث اینه که پذیرایی بعده ۱۰سال دعوت محت ...

پس حتما میزبان آداب مهمونداری بلد نبوده بعضی ها اینجورین یاشایدم با خانواده شوهر مشکل یا کدورتی دارن

1
5
10
15
20
25
30
35
40
2810