2777
2789
عنوان

نظریه ی جنسی فروید

| مشاهده متن کامل بحث + 18820 بازدید | 440 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره استاده گف ک خودش خیلی کثافت بودهوای یه نظریه دیگشو هم گف اونو والا نمیدونم چجوری بگممم

بگووووو تا این کثافت رو بیشتر بشناسیم 

آخه همچین افکاری راجع به لچه هاااا!!!!!

وزن اولیه ۶۱وزن فعلی ۵۷/۵وزن هدف ۵۵
2805
بچه کلا باید پیش زمینه داشته باشه باید مقتضی ب سن باشه بچه ۲ ساله از نقاشی و کارتون ک چیزی نمیفهمه

بچه هایی که بیمارستان بستری میشن با پرستارا وظیفه داریم با روانشناسی مختص همون سن باهاشون رفتار کنیم ، کار سختی نیست فقط یکم مطالعه‌ نیاز داره 😊

درضمن فروید جنبه های دیگه ای از نظریش خیلی به آدما کمک کرده این عقده ادیپ هم یک جمله در رویکردش بوده ...قدیم ادم های که دچار مریضی روانی بودن رو با زندانی کردن و کتک و سوراخ کردن جمجمه و ....اذیت کردن ولی فروید از کسانی بوده که شروع کرده به روانکاوی و فهمیده ریشه خیلی از مشکلات بزرگسالی در ۵ سال اول زندگی و این واقعا درسته 

بله زن ستیزی در تمام دوران تاریخ بوده و هستاما در گذشته عرب ها چون مرکز جهان و علم محسوب میشدن این ر ...

یه نظریه هم از من😎

نمیشه که همش از فروید

بنظرم چون زن قدرت زایش و پدیدآورندگی داشته همیشه مورد حسادت مرد قرار گرفته به همین دلیل همیشه زن رو سرکوب کردن تا خودشون آروم بشن

الان متوجه این حرف شما نشدم؟🤔منظورتون آقای فروید هست یا با منید؟🤔

منظورم فرویده

اینهمه سال زندگی کرده و هر روز زنها رو دیده که مثل مردا بیدار میشن 

نفس میکشن

حرف میزنن

هوش دارن

شعور دارن

فهم دارن

تازه علاوه بر مردا ی ویژگی دیگه هم دارن اینکه بچه میزان

بعد فروید تشخیص نداده که ما انسانیم

مگه میشه

یا عقده های درونیش بوده که باعث میشه بقیه ی حرفاشم جهت دار باشه

یا واقعا خنگ بوده که باعث میشه کل نطریه هاش رد بشه چون هوش کافی نداشته

با نام و یاد خدا رها میشم از همه چیز فقط برای تو تلاش میکنم فقط برای تو میخوابم و میخورم و رژیم میگیرم و ورزش میکنم و زندگی میکنم برای تو...❤ دلم میخواد بفهمم شمس و جلال الدین محمد چه چیزی فهمیدن که اینطور برات زندگی کردن خدا❤ 
خب اینکه از دستشویی میان و دستاشون رو می‌شورن خیلی خوبه ولی مثلا بعضیا ۱۰ دقیقه دارن دست میشورن ، ای ...

نمیشه سریع اسمشو گداشت وسواس گلم شاید دلایل دیگه داره مثلا از بازی خوشش میاد پسر منو ول کنی نیم ساعت میخواد دستشو بشوره دلیل نمیشه وسواس داره چون از آب بازی و کف بازی خوشش میاد

یه نظریه هم از من😎نمیشه که همش از فرویدبنظرم چون زن قدرت زایش و پدیدآورندگی داشته همیشه مورد حسادت ...

علتش همینه واقعا زدی به خال 

با احترام درخواست دوستی نمی‌پذیرم   
2810