2777
2789
عنوان

نظریه ی جنسی فروید

| مشاهده متن کامل بحث + 18871 بازدید | 440 پست
بله اینکه بعضی از آدما توی سن بزرگسالی تمایل دارن آشغال و وسایل به درد نخور نگه دارن یا خیلی خسیس هس ...

البته اختلال وسواس و سایر اختلالات مشابه لزوما دلیلش این نیست یا همون خساست بله فروید سن گذاشته برا آموزش توالت ک اگ کودک ازین سن بگذره تو دوره مقعدی میمونه در صورتی ک الان بچه خودش باید برای جدا شدن از پوشک تصمیم بگیره برا یکی ۱۸ ماهگی برا یکی ۳ سالگی 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ببین مثلا زیاد وسواس نداشته باش که داد بزنی سرش دستتو بشور یا چرا خودتو کثیف کردی بذار خودش مستقل بر ...

در مورد شستن دستشون وسواس پیدا کردن چیکار کنم 

ببخشید زیاد سوال پرسیدم 

نمیخام مدیون بچه ها شم

با احترام درخواست دوستی نمی‌پذیرم   
2805
جناب فروید روشنفکر میفرماید بدبختی زن زمانی تسکین می یابد که بتواند پسری به دنیا بیاورد به به 🤡

این از اعراب جاهل بدتر بوده

والا اینقدر زن ستیزی وجود داشته قدیم ادم‌براش سوال پیش میاد که ایا مردایی که دنیا رو در دستشون داشتن واقعا هوششون کافیه؟ 

با نام و یاد خدا رها میشم از همه چیز فقط برای تو تلاش میکنم فقط برای تو میخوابم و میخورم و رژیم میگیرم و ورزش میکنم و زندگی میکنم برای تو...❤ دلم میخواد بفهمم شمس و جلال الدین محمد چه چیزی فهمیدن که اینطور برات زندگی کردن خدا❤ 
مثلا من میگم کلیه هات سنگ میزنه اینم بده نگم بهشون

بیشتر بچه ها توی مدفوع کردن مشکل دارن 

اما راجع به ادرار راحت تر میرن دستشویی 

با اسم بیماری ها سعی کن نترسونیش ، مثلا بگو این ماده ی دفعی و مواد مضر داخلشه باید از بدنت بره بیرون تا خدایی نکرده مریض نشی

خب این طبیعیه‌ چون اون بچه ای که میل زیاد به مکیدن داره وقتی که بزرگ میشه هم لذت میبره که یچیزی تو د ...

فک کنم بحث روان بیشترین تاثیر رو داره تو این مورد

چون هممون که اول سلول های عصبی و... داریم قطعا

اما از نظر روانی کسی هست از مکیدن و... خوشش میاد از اون ور افرادی هم هستن که بیزارن

همه چیز صفر تا صد نیست بعضی از آدما به شکل بیمار گونه قراضه نگه میدارن

پس من بیمارم🤕

کسایی که دوستشون داریم هرگز مارو واقعا ترک نمیکنن..   چیزایی هست که از دسترس مرگ خارجه                                 نقاشی ..خاطره ... و ...  عشق♥                              

در مورد شستن دستشون وسواس پیدا کردن چیکار کنم ببخشید زیاد سوال پرسیدم نمیخام مدیون بچه ها شم

خواهش می کنم عزیزم 

بچه هاتون وسواس پیدا کردن؟ 

ببین اگه زیاد از حد دستاشو می‌شوره باید خودت بهش تذکر بدی دیگه در این حد نیازی نیست و بهش اطمینان بدی دستاش کاملا تمیز شده 

متاسفانه ریشه ی اکثر وسواس های بزرگسالی از همینجا میاد 

2810