2777
2789
عنوان

نظریه ی جنسی فروید

| مشاهده متن کامل بحث + 18852 بازدید | 440 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چرت مطلق . انسان های آلت های جنسی سرگردان نیستند . ما ک از این افکار کثیف نداشتیم . 

کاربری دست دو نفره . نگار متولد ۷۷ نگین متولد ۶۸ . دوتا خواهریم باهم از این کاربری استفاده می‌کنیم و به تاپیک های همدیگه اصلا نگاه نمی‌کنیم 
2805
ایشون شما و کلا زن ها رو به عنوان انسان قبول نداشت و باور داشت باید مثل حیوون رفتار بشه با ماهمین فر ...

وا😐شما چرا مسائل این مسائل میشید حالا یا قبول داشت یا نداشت ایشونم یه انسان بقول دوستان هرکی یه نظری داره و تفکراتش این بوده الانم زنده نیستن بریم بکشیمش😂 بگیم توووو روانی بودی باید تقاص پس بدی🤦🏻‍♀️ما کاری ب این صحبتاش نداریم صرفا راجب نظریش بحث میکنیم.

"ز شیر شتر خوردن و سوسمار عرب را به جایی رسیدست کار که تاج کیانی کند آرزو تفو بر چنین چرخ گردون تفو" فردوسی بزرگ

این که میگه بچه ها در اینده با یکی مثل والدین شون ازدواج میکنن تاحدی درست و اثبات شده است 

ولی اینکه بچه فکر کنه بین پدر و مادرش چی میگذره دلش بخواد خیلی نظریه کثیف و چندشیه کجا بچه ها از این فکرا میکنن اخه 🥴

کسایی که دوستشون داریم هرگز مارو واقعا ترک نمیکنن..   چیزایی هست که از دسترس مرگ خارجه                                 نقاشی ..خاطره ... و ...  عشق♥                              

والا گف اثبات شدس و میتونین راجبش تحقیق کنینفروید پدر علم روانشناسیه اما نظریه های خاک برسری زیادی د ...

نمیشه گفت اثبات شده کلی نظریه وجود داره هر کسی ی چیزی گفته که حالا بعضی ی سریا رو قبول دارن بعضی نه و هر کسی ی رویکردی داره مثلا من خودم این مظر فروید ک میگه همه چی ریشه تو بچگی داره رو قبول دارم اما این عقده ادیپ رو اصلا دلیل نمیشه صد در صدی درست باشه شاید یکی نظریه ثرندایکو نقد کنه یکی از واتسونو

شما میدونی فرق می‌کنه بقیه اینجا نمیدونن دیدی که خودت و فروید رو یه آدم مریض جنسی تصور کردنپ😂🤝

نه فروید رو یه ادم مریض جنسی تصور نکردن . کلا نظریه های فروید قابل استناد نیست .کاش مستندات معتبرتری توی دانشگاه ها تدریس میشد .

راضیم به رضای تو
ایشون شما و کلا زن ها رو به عنوان انسان قبول نداشت و باور داشت باید مثل حیوون رفتار بشه با ماهمین فر ...

جناب فروید روشنفکر میفرماید 

بدبختی زن زمانی تسکین می یابد که بتواند پسری به دنیا بیاورد به به 🤡

کسایی که دوستشون داریم هرگز مارو واقعا ترک نمیکنن..   چیزایی هست که از دسترس مرگ خارجه                                 نقاشی ..خاطره ... و ...  عشق♥                              

والااااا هسسسخودممم دیروزززز منگ میزدممم

روانشناسی میخونی؟

والا حاجی اگه تفکر همه روانشناسا مثل استادت باشه باید فاتحه جامعه روانشناسی رو خوند واقعا

البته من رفیقم دانشجو روانشناسی بود این حرفا رو از دوستش که تو شهر دیگه روانشناسی می‌خوند شنیده بود یشه بگی دانشگاه کدوم شهری می‌خوام بدونم همون شهری هستی که رفیق دوستم درس میخوند یا نه

اصلا ایشون نظریشون چرت شما برید مطالعه کنید تحقیق کنید زندگیتون رو وقف این چیزا کنید همین نظریات چرت رو بدید تا به عنوان یه انسان بزرگ شناخته بشید.گیر عجب آدمایی افتادیم😂

"ز شیر شتر خوردن و سوسمار عرب را به جایی رسیدست کار که تاج کیانی کند آرزو تفو بر چنین چرخ گردون تفو" فردوسی بزرگ

2810