2777
2789
عنوان

نظریه ی جنسی فروید

| مشاهده متن کامل بحث + 18858 بازدید | 440 پست

عزیزم نظریه بودن که به معنی درست بودن نیست

من رشتم فقه و حقوقه ترم ۷ هستم

هزاران نظر متفاوت توی یه موضوع حقوقی یا فقهی هست که باهمدیگه تعارض هم دارن😐 روانشناسی هم همینه

جرمت را نمیدانم... توام ندان... اینجا سلول دنجیست که عاشق میله هایش میشوی... به بند زمین خوش آمدی🍃

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
فقط اونایی که به فروید فحش میدن😂🤦🏻‍♀️ایشون روانکاو و پزشک بودن و انسان سرشناسی هستن همین مونده شم ...

خیلی‌ها روانشناس بودن و هستن

خیلی‌ها پزشک بودن و هستن 

خیلی‌ها مثلا سرشناس بودن و هستن

لزوما تمام نظریات و فرضیه‌هاشون درسته؟

خیلی اوقات بعد از چندسال خلافش ثابت شده 

یا حتی منسوخ شده

مخصوصا علوم تجربی

معلمم؛یه معلم که عاشقِ کارشِ  

عزیزم نظریه بودن که به معنی درست بودن نیستمن رشتم فقه و حقوقه ترم ۷ هستمهزاران نظر متفاوت توی یه موض ...

اینو فک کنم تا حدودی درست گفته

هنوزم نتونستن ردش کنن

هرکی امضامو دید بهم بگه جا سگ 

خب با دونستن این مسئله بازم چرا اراجیف اون الدنگ تو دانشگاه تدریس میشه ؟چه وضعشه

کتابهای دانشمندهای ایرانی رو توی دانشگاه ها تدریس نمیکنن ، ولی نظریه های چرت و پرت اون رو میخونن و میگن ،چقدرهم فاز میگیرن که اول حرفاشون اسم فروید میارن  

راضیم به رضای تو
در هرصورت تو علم روانشناسی مورد قبوله و دارن از نظریه ایشون استفاده میکنن. وبا درست گفتن یا نگفتن من ...

اینم مثله خیلی از نظریه های اشتباه که بعدها نقض شده نقض میشه

وصرفا همه قبولش ندارن 

اسی یا استادتون بیسواده 

یا تو سر کلاس درست به درس گوش ندادی 

طبق نظریه ی فروید بچه ها تا سن نوجوانی اصلا میل جن.سی ندارن و میل جن.سی شون از ناحیه ی تناس.لی نیست 

توی شیرخوارگی از راه دهان ، توی نوپایی از راه مقعد ، توی خردسالی از راه عقده ی ادیپ و الکترا ، توی سن مدرسه از راه رقابت با همسالان و در نهایت توی نوجوانی به مرحله ی بلوغ جن.سی میرسن

این حرفهای شما کاملا چرت و پرته، گرایش بچه ی خردسال به جنس مخالف اصلاااااااا و ابدا معنی جن.سی نداره، صرفا رقابت با والد همجنس برای جلب توجه والد جنس مخالفه 

واسه همینه دختر بچه ها لباس های مادرشون و کفش پاشنه بلندو لوازم آرایشی استفاده میکنن فقط میخوان به تایید والد جنس مخالف برسن ، اصلاااااا و ابدا معنی جنسی نداره

کتابهای دانشمندهای ایرانی رو توی دانشگاه ها تدریس نمیکنن ، ولی نظریه های چرت و پرت اون رو میخونن و م ...

پرسیدم از اسی

دارن نظریه های چرت فروید و دیگر روانشناسان روانی رو نقد میکنن 

با احترام درخواست دوستی نمی‌پذیرم   
2810