2777
2789

تو تاپیک پربازدید ها خانومه گفته بچه خواهرشوهرش بنده خدا فوت کرده خب علتش هم معلومه یا ذات الریه بوده یا بلاخره عفونت و اینا دیگه 

رفتم کامنتاشو خوندم دیدم کی دو نفر گفتن ما حس میکنیم شوهر استارتر به بچه تجاوز کرده 😐😐😐🍂🍁🍂🍁

یعنی خداوکیلی برگام شاخه هام شکوفه هام گلبرگام کاسبرگام ریشه هام پرام پشماام همشون باهم آتیش گرفتن 🔥😰 بابا شماها دیگه کی هستید بترسید از حرفایی که میزنید ، یعنی چون مجازیه یدونه گوشی گرفتید دستتون هرچی که به ذهنتون میاد میگید؟ خجالت بکشید ، بدبخت استارتر میگه مادر بچه رفته مسافرت این از بچه مواظبت میکرده کاری که هیچ زن دایی نمیکنه ، یعنی شماها بیشتر از پزشکی قانونی میدونید ؟ اونجا اگه مورد مشکوک میدیدن خب میبردن پزشکی قانونی دیگه تجاوز چه ربطی به ذات الریه و عفونت ریه داره آخه 

وای وای آدما چقد وحشتناک شدن خدایا خودت رحم کن 😰

دوستان منselentia_6 نیستم اشتباه نگیرید موقعی که من ثبت نام کردم کاربری ایشون بودن من ۵ گذاشتم 😊
الان خوندم بعضیام واسه بلدرچیناشون و....اون وسط روضه میخوندن😑

یکی میگه شاید شوهر اسی تجاوز کرده یکی میگه شاید تو جمع بهش تجاوز شده بابا این چرت و پرتا چیه آخه 

دوستان منselentia_6 نیستم اشتباه نگیرید موقعی که من ثبت نام کردم کاربری ایشون بودن من ۵ گذاشتم 😊

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805

اسی قطره چکونی حرف زده ایناهمینجوری حدس زدن

تو دنیای واقعی کم ازاین چیزا نیس.باید دودستی بچتو بچسبی .

🥀🥀هنوزم انتخاب قلبمی،بهترین اشتباهِ من،،دوباره دستمو تو بگیر گناهش پایِ من🍂🍂🥀🥀

ملت رد دادن 

زبان را مگردان به عیب کسان  که خود عیب داری ومردم زبان                                                              خدا یک علی داشت.                                                             الحمدالله که آن هم امام ما شد 💚💚💚💚💚هیچ وقت یه پولدار بد باعث نمیشه از پول بدت بیاد   !  پس چرا یه دیندار بد ؛ باعث میشه از دین بدت بیاد؟؟؟💔💔💔
اسی قطره چکونی حرف زده ایناهمینجوری حدس زدنتو دنیای واقعی کم ازاین چیزا نیس.باید دودستی بچتو بچسبی .

نه بابا برو ببین اسی همه چیزو گفته اینا از صفحات بعدی شروع کردن 

آدم هر حرفی رو نمیزنه که حتی اگه حدس زدن هم باشه اصلأ ربطی به تجاوز نداره بازم حدس های دیگه باشه آدم میگه خب حدسه دیگه 

الان خوندم بعضیام واسه بلدرچیناشون و....اون وسط روضه میخوندن😑

آره دیدی خرگوش بلدرچین😅

من نژاد پرست نیستم . من وطن پرستم      ایرانی های عزیز از خودتون شروع کنید  لطفا به افغانی نان   مواد غذایی    میوه و لباس نفروشید . از سوار کردنشون به  تاکسی و ماشینتون خودداری کنید. بهشون خونه اجاره ندید تا شاید  شرشون کنده بشه 
اینجا یه عده به شوهر خودشونم شک دارنمثلا یکی شون میگفت وقتی پوشک دخترمو عوض کردم باباش نگاه کرده نکن ...

وای وای خدا به داد اطرافیانشون برسه ملت چی میکشن از دست اینا 

اسی قطره چکونی حرف زده ایناهمینجوری حدس زدنتو دنیای واقعی کم ازاین چیزا نیس.باید دودستی بچتو بچسبی .

ببین قطره چکونی هم بگه کسی حق نداره اون حرفو بزنه ‌. و تاجایی ک من یادمه تو همون اوایل داستان گفت ک بچه تب داشت . اصلا تب ربطی ب تجاوز نداره

من نژاد پرست نیستم . من وطن پرستم      ایرانی های عزیز از خودتون شروع کنید  لطفا به افغانی نان   مواد غذایی    میوه و لباس نفروشید . از سوار کردنشون به  تاکسی و ماشینتون خودداری کنید. بهشون خونه اجاره ندید تا شاید  شرشون کنده بشه 
2810