دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
زبان را مگردان به عیب کسان که خود عیب داری ومردم زبان خدا یک علی داشت. الحمدالله که آن هم امام ما شد 💚💚💚💚💚هیچ وقت یه پولدار بد باعث نمیشه از پول بدت بیاد ! پس چرا یه دیندار بد ؛ باعث میشه از دین بدت بیاد؟؟؟💔💔💔
خب ما بچه داریم از روز قبل تمیز کنیم دوباره کثیف میشه من آره همون روز انجام میدم معمولا ولی خب کارایی که میدونم میشه رو روز قبل انجاممیدم،چیزایی که میدونم تا فردا تمیز میمونن و تمیز میکنم
♡I'm a singer♡and I love music,someday,you will listen to a music by me♡
اگر با برنامه ریزی قبلی باشه که از حداقل دو روز قبل کارها رو شروع می کنم تا برای روز مهمونی خسته نباشم
اما برای ما زیاد پیش میاد که خودمون و مهمونمون همزمان باهم برسیم خونه. در این حالت هیچی رو سخت نمی گیرم و با همکاری و همیاری مهمون همون موقع یه فکری می کنیم
برای شاد بودن منتظر جمعه نباش ، منتظر تابستان نباش ، منتظر کسی ک دوستت داشته باشد نباش ، شادی وقتی بدست میاد ک منتظر اتفاقی نباشی ................................... بهترین انتقام از کسی ک آزارت داده اینکه ک در نبودنش شاد باشی