2777
2789

سلام

جارو گردگیری طی همون روز مهمونی انجام میدید یا روز قبلش؟

یا اون روز فقط اشپزی میکنید؟

من همش وسواس میشه ذهنم که همون روز تمیزکنم ولی خستههه میشم همرو برااون روز نگهدارم

لبخند بزن چون لایق لبخندی😊تو لایق یه زندگی شاد هستی😌زندگیت به لبخندای تو احتیاج داره به قوی بودن تو . . .🌻💛 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805

نه همه رو تو یه روز انجام نده خسته میشی 

روز قبل تمیز کاری 

شب سالاد ودسر اماده کن 

روز مهمونی فقط غذا

زبان را مگردان به عیب کسان  که خود عیب داری ومردم زبان                                                              خدا یک علی داشت.                                                             الحمدالله که آن هم امام ما شد 💚💚💚💚💚هیچ وقت یه پولدار بد باعث نمیشه از پول بدت بیاد   !  پس چرا یه دیندار بد ؛ باعث میشه از دین بدت بیاد؟؟؟💔💔💔

خب ما بچه داریم از روز قبل تمیز کنیم دوباره کثیف میشه من آره همون روز انجام میدم معمولا ولی خب کارایی که میدونم میشه رو روز قبل انجام‌میدم،چیزایی که میدونم تا فردا تمیز میمونن و تمیز میکنم

♡I'm a singer♡and I love music,someday,you will listen to a music by me♡

ی روز قبل تمیز کاری و مرتب میکنم و شب سالاد و دسر درست میکنم 

فرداش با اینکه از صب سرپا میمونم بازم شب انگار بعضی کارا هول هولی میشه 

جارو رو هم عصری میدم همسرم بکشه 

از ی جایی ب بعد آدم هم عاقل میشه هم مهر و محبتش روجا اینکه  پای آدما حروم کنه نثار پای گربه،سگ ها و گلدوناش میکنه.بدون توقع و ب دور از هر آسیبی 

بستگی به مهمون هام دارم

اگر با برنامه ریزی قبلی باشه که از حداقل دو روز قبل کارها رو شروع می کنم تا برای روز مهمونی خسته نباشم

اما برای ما زیاد پیش میاد که خودمون و مهمونمون همزمان باهم برسیم خونه. در این حالت هیچی رو سخت نمی گیرم و با همکاری و همیاری مهمون همون موقع یه فکری می کنیم  

روز قبلش تمیز میکنم

خورشت دسر رو آماده میکنم

ظرفها رو آماده میکنم

روز مهمونی هم برنج میوه سالاد آماده میکنم

برای شاد بودن منتظر جمعه نباش ، منتظر تابستان نباش ، منتظر کسی ک دوستت داشته باشد نباش ، شادی وقتی بدست میاد ک منتظر اتفاقی نباشی ................................... بهترین انتقام از کسی ک آزارت داده اینکه ک در نبودنش شاد باشی
2810