2777
2789
عنوان

بنظرتون این مشخصه ارزون قیمته

| مشاهده متن کامل بحث + 371 بازدید | 29 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805
اره دقیقا 500 ستشه کتونیشم 600

قشنگه  قیمتشم مناسبه . 

اونطوری بیرون قیمت کردی؟؟ گرون تر هست؟ اگه بیرون گرون تره لطفا پیجش رو بده 

🕊️گاهی خلاف آنچه فکر میکنی ،بیندیش.....

انلاین میخرید؟ اگه انلاینه نخرید ارزش همون ارزون بودن رو هم ندارهبه عنوان یه بازاری دارم میگم بهتون

اره میخواستم انلاین بگیرم ولی منیریه هم مغازه داره برم مغازه ببینم یعنی؟ 

500 هست ستش

این جنس ها کیفیت ندارن شما فرض کنید که لباس یک بار مصرف میخرید چون واقعا هم اینطوریه دوخت و کیفیت افتضاحی دارن بیشتر اینارو انلاین میفروشن تا طرف متوجه کیفیت بد پارچه نشه به درد نمیخورن

کاربر آقا
اره واقعا برم حضوری ببینمش بهتره انگار

من خرید اینترنتی و خیلی دوست دارم ولی هیچ موقع بی دلیل یه چیزی و ارزون نمیدن احتمالا جنس ضعیفی داشته باشه از نزدیک ببینی خیلی بهتره

قشنگه قیمتشم مناسبه . اونطوری بیرون قیمت کردی؟؟ گرون تر هست؟ اگه بیرون گرون تره لطفا پیجش رو بده

والا بیرون اره قیمت کردم همیشه هم براش میخریدم چون میره باشگاه اما اینسری اومد گفت دو سه دست لباس ورزشی میخوام منم گفتم بزار یکم ارزون قیمت تر بخرم اینسری😂😂جای لباس بیرون همش داریم براش لباس ورزشی میگریم 

من قبل این شلوارک هارو براش میگرفتم 550 اینا تیشرتم 700 حدودا

این جنس ها کیفیت ندارن شما فرض کنید که لباس یک بار مصرف میخرید چون واقعا هم اینطوریه دوخت و کیفیت اف ...

ای بابا پس برم حضوری ببینمش حتما

چون میخواستم سه دست بگیرم گفتم یکم ارزون بگیرم قبلا میگرفتم شلوارک رو میخریدم 550 😂

2810