2777
2789
عنوان

درو باز کردم مرد همسایه اومد بیرون از خونش

| مشاهده متن کامل بحث + 163098 بازدید | 1000 پست
فعلا در سریالام و لیست بلند بالام رو تخته کردم که خیر سرمممم بتونم درس بخونم😂😂😭🤌نه من چینی زیاد ...

اینوووو ببین مثا عشق پنهان عالیههه بی نظیر یه قسمت ببینی میفهمی چی میگم مگه چند سالته

ای آن که دوست دارمت اما ندارمت                                     جایت همیشه در دل من درد مــی کـند💔🍃

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه خوبببب از این سریالا دوسهمسن خودتم

کنکوری 🤣🤣🤣وای خدا نه)) اره بببین انقدر باحاله هم عاشقانش هم کل کلشون کلا عااالی نبینی از دستت در رفته

ای آن که دوست دارمت اما ندارمت                                     جایت همیشه در دل من درد مــی کـند💔🍃

2805
در واقع فارغ التحصیلم..ممنون که در این شرایط سریال پیشنهاد میدی واقعا🤣🤣

وای اتفاقا این که گفتم دبیرستانی هستن🤣کنکور هم میدن فقط ۳ ماه میخونن پزشکی و مهندسی و..قبول میشن عالیه اصلا یه وایبی داره عالی اینو دیدی بعد ریپ بزن نظرتو بگو یه صحنه هایی داره باحال فقط باید ببینی دعام کنی پیشنهاد دادم بهت😂😂😍

وای اتفاقا این که گفتم دبیرستانی هستن🤣کنکور هم میدن فقط ۳ ماه میخونن پزشکی و مهندسی و..قبول میشن عا ...

دمت گرم پیدا کردن سریال خوب الان سخت شده🤣🤣😭🤌مخصوصا منی که سریالای با کلکل کردنو دوس دارم😔🤣

دمت گرم پیدا کردن سریال خوب الان سخت شده🤣🤣😭🤌مخصوصا منی که سریالای با کلکل کردنو دوس دارم😔🤣

🙏🏻🙏🏻😂😂😂خوراک خودته دعا یادت نره 🤣بعدا کامل دیدی روم ریپ بزن نظرتو بگو 😍مثلا اومده بودم دنبال سریال 🤣🤣

حلههه داشم🤣🤣❤خدا روزی تورو هم برسونه😂

رسوند پیدا کردم داداشی😂😂🙏🏻تا دو روز دیگ تمومش میکنم🤣😂😂فعلا شب خوش بریم سراغ اصل کاری میدونی دیگ شب خوش کیدراما و سیدراما ها یعنی چی🤣🤣🤣😎😎

منم باهمسرم تومتروبودیم سالن متروخیلی لیزه حال میده واسه سُرخوردن.ب همسرم گفتم میخوام سربخورم گف بشین من دستاتوبکشم با اعتمادبنفس گفتم ن خودم میخوام سربخورم درگیت بازشد سرعتموزیادکردم سرخوردم تادربسته نشده ردبشم همین ک رسیدم لای درگیت گیرکردم بسته شد🤣🤣🤣🤣🤣🤣مچاله شده بودم 😝😆😆وای اون همه جمعیت ک تندحرکت میکردن ک جانمونن وایساده بودن ضایع شدن منوتماشامیکردن🥴😆😆تودلم میگفتن برین دیگ مگ عجله نداشتین. همسرم میخندیدمیگف خوبی منم گفتم آره دستام کبودشده بودولی حال داد

من بودم می گفتم خداقوت قهرمان

تا حالا شده حس کنی خدا داره پا به پات اشک می ریزه؟اون موقعی که حاجتی داری و به صلاحت نیست و بی تابی می کنی میگی خدایا آخه چرا؟خدا برای غصه خوردنت برای عجول بودنت برای بی تابیت پا به پات اشک می ریزه . من این لحظه رو حس کردم 💛🧡❤
2810