2777
2789
عنوان

درو باز کردم مرد همسایه اومد بیرون از خونش

| مشاهده متن کامل بحث + 154098 بازدید | 1004 پست

😂😂😂 باز تو خوب بودی 

من نوجون بودم مادربزرگم تازه فوت کرده بود داشتم از پله ها میومدم پایین متوجه شدم که مرد همسایه هم تو راهروئه داره از پله ها میاد بالا تو ذهنم این بود الان میخواد تسلیت بگه یهو همو ک دیدیم گفتم سلام تسلیت میگم 🤦‍♀️😅🤣 اونم گفت ممنون 😑🤣🤦‍♀️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

واااای خدا عالیه این

قربانت بله دیگه ما همینقدر شوتیم😂😂

من مسلمان هستم .اسلام کامل است.اما،من نیستم.اگر اشتباهی از من سر زد؛ این عیب را به من نسبت دهید نه دینم!!!                  👈 🌼اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری(س)🌼                            بانو جان!  وقتی یزیدیان برای تحقیر زینب (سلام الله علیها ) رو بند او را برمیدارند بدان که تنها یزیدیان بیحجابی را برای تو میخواهند و « بی حجابی تحقیریست از سوی دشمن »                                  به گناه افتخار میکنند و از پاکدامنی به شگفت می آیند. نهج البلاغه خطبه ۱۰۸ 
2805

این خوبه من تو مترو افتادم بغل یه پسره:/ از خجالت میخواستم آب شم برم زیر زمین 

چقدر مشغولم که از من یک منِ بهتر به بار آید.🌱ما از نسل کوروشیم...🖐 منم قول میدم برسم بالا ببینه بابام دست بزنه و بگه ایول بابا🫂🌝🌱
این خوبه من تو مترو افتادم بغل یه پسره:/ از خجالت میخواستم آب شم برم زیر زمین

منو چی میگی تو خونه هفته پیش جیغ میزدم به مامانم میگفتم از این پسره خوشم نمیاد [دوست داداشم]همش میاد خونمون خیلی رو داره همش اینجا پلاسه اسکول 😂😂در حالی که پشت سرم بود نفهمیدم کی اومده بدبخت سرش پایین مرده بود منم مردم بخدا از خجالت الان هنوزم یادم میاد میخوام خفه کنم خودم رو

ای آن که دوست دارمت اما ندارمت                                     جایت همیشه در دل من درد مــی کـند💔🍃

😂🤣🤣🤣وای اسی این مردا خیلی ذهنشون منحرفه گفتی شیر رفته تو فکر.... اون شیر مردا اینجورییین🤣البته شاید

😍اگرفامیلی دارین که آنلاین شاپ داره و ادمین میخاد میشه منو بهش معرفی کنید؟🥹😍🥰

وای این چه سَمی بود این نصف شبی خوندم😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

نی نی یار عزیزم بخدا دیگه شماره ندارم 🙂تعلیق نکن خواهشاً! اگر هم موردی پیش اومد بیا با مذاکره حلش میکنیم 🥲

وای نگم بهترهاینقد سوتی میدماینقد هولم بارها خوردم زمینده دفعه تو مغازه سلام میکنم🤣🤣اسمها رو اشتب ...

رو عزت نفست کار کن 

اگر می خواهید اسرار جهان را کشف و پیدا کنید، از منظر انرژی و فرکانس و ارتعاش فکر کنید.تسلا
2810