2777
2789
عنوان

درو باز کردم مرد همسایه اومد بیرون از خونش

| مشاهده متن کامل بحث + 155647 بازدید | 1000 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان تو شعور داری که یه سلام کردن ساده بلد نیستی؟؟انقدر مردم گریزی هول شدی گفتی به مرد همسایه دارم م ...

گوه خوردم این حرفو زدم ولم میکنی؟

نه سلام بلد نیستم خیلیم مردگریزم توخوبی برا ایران حیف شدی تو

وایی نگو من جلو پسره اب شدم😂همچینم ریلکس دراز کشیده بودم ابجیمم درو تا تههه باز کرده بودشانس انقدرم ...

عزییییزم😂

مرنج و مرنجان، گوشت که تلخه روی کلام و زبانت کارکن، به گرایش و سلایق هم احترام بزاریم پنج تا انگشت شبیه و اندازه هم نیستن/ یه مینوزی که عاشق گربه🐈 و نجومه🧚‍♀️ARMY

2805

یادم افتاد یبار رفته بودیم آبادان شوهرم آدرس یجایی رو پرسید گفت مثلا میخوایم برم میدون امام

مرده گفت برو بسلامت خوش باش   

البته اون شوخی کرد چون کلا جنوبیا خیلی طناز و بانمکن

وااااااای🤣🤣🤣🤣🤣میخوایتی بگی گوشت بشه به تنت فقط کم بخور اسهال نشی🤣🤣🤣🤣🤣

اره همووون😂😂یکم بیشتر صمبمی میشد میگفتم عزیزم حواست باشه هستش نپره گلوت 😂😂😂

الان تو شعور داری که یه سلام کردن ساده بلد نیستی؟؟انقدر مردم گریزی هول شدی گفتی به مرد همسایه دارم م ...

خداییش چطوری میتونی اینجوری باشی؟ 

از یک سوتی به کجا رسیدی؟ 

ببین اول صبح چند نفر واقعا خندیدن

یکیش من

دنبال زیر بغل مار نگرد

سیس روانشناس برندار

بخون و بگذر

هم اعصاب خودتو خرد کردی هم طفلک اسی رو

گوه خوردم این حرفو زدم ولم میکنی؟نه سلام بلد نیستم خیلیم مردگریزم توخوبی برا ایران حیف شدی تو

برا همه مون پیش اومده صددرصد .ربطی به آداب معاشرت نداره.بیخیالش

یه صلوات برا امام زمانم میفرستی؟          گذرم تا به در خانه ات افتاد حسین،خانه آباد شدم من اُوون آباد حسین
بگید تعریف کنید دیگه کیا سوتی دادن

فکر کنم هممون بارها سوتی دادیم😂

مرنج و مرنجان، گوشت که تلخه روی کلام و زبانت کارکن، به گرایش و سلایق هم احترام بزاریم پنج تا انگشت شبیه و اندازه هم نیستن/ یه مینوزی که عاشق گربه🐈 و نجومه🧚‍♀️ARMY

کسی که انقدر از آداب معاشرت با مردم و همسایه فاصله ده هزار کیلومتری داره جوری که میبینتشون هول میشه ...

ببین نمیشه الکی قضاوت کرد

درسته ماها فراریم ولی سعی می‌کنیم حرمت رو نگه داریم

حتی شده از طرفم بدمون بیاد ولی بی احترامی نکنیم

گوه خوردم این حرفو زدم ولم میکنی؟نه سلام بلد نیستم خیلیم مردگریزم توخوبی برا ایران حیف شدی تو

بلانسبتت بخودت چرا فحش میدی

نی نی سایته دیگه همیشه یه منفی پیدا میشه وسط بحثهای شوخی و طنز

2810