2777
2789
عنوان

بی اختیاری خواهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1531 بازدید | 102 پست

سلام پسرمن ۱۳سال شب ادراری داشت بیچاره.ودست خودش نبود😔منم چون اصلن به دکترااعتقادی ندارم هیچ جا نبردمش😭😭حیوونکی چقدر عذاب کشید این مدت.بعد این که به گفته ی استاد آقاسیدحسینی بهش دم کرده ی پوست صفت گردو رو دادم خورد.دیگه خوب شده خداروشکر.اصلن باورم نمیشه.خداخیرتون بده.ان شاءالله هزارسال عمربابرکت داشته باشین.

اینو تویه گروهی دیدم شایدبدردشمابخوره

دخترخودم همینطوره شربت سردی مثانه ازعطازی برا گرفتم خیلی بهترشده

پایان آدمیزاد از بی  خداییست نه از دست دادن معشوق  نه رفتن یار و نه تنهایی هیچکدام پایان ادمی نیست تنها بی خداییست  که انسان را تمام میکند.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شایدازچیزی میترسه من زن بابام زجرم میدادتنبیه بدنی شدید بابام نبودش ماموریت بودتاکلاس پنجم شب ادراری ...

وای بمیرم برات 

قلبم درد گرفت💔

خدا لعنتش کنه که باهات اینجوری می‌کرد

مادرتون طلاق گرفتند؟

خدایا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم، در دانستن تو آرامشیست و در ندانستن من تلاطمهاست، تو خود با آرامشت تلاطمم را آرام ساز🙏🙏
2805

شما اینهمه دکتر بردین یه بار هم ببرید پیش طبیب طب اسلامی نه عطار و عطاری و دکتر گیاهی ،،،طب اسلامی ،هم جسمی هم روحی بهتون راهکار میدن

برای بیرون هم نزارید جلوی مهمون و فامیل زیاد بپر بپر کنه و از شب ادراریش دیگه جایی تعریف نکنید تا از سرشون بیفته خودتون چیزی بروز ندین کسی نمیفهمه

ببریدش پیش دکتر طب سنتی مثل دکتر خیراندیش.توی گوگل هم سرچ کن.ببین راههای درمان شب ادراری چیه.یادم یک چیزی قبلا خونده بودم توی گوگل که چه گیاهی برای شب ادراری خوبه.ولی الان اصلا یادم نیست.راستی شبها بهش مواد غذایی که طبع سرد دارن بهش ندید.

مادرت نباید پوشکش کنه اصلا اصلا 

بزار جیش کنه 

زیرش یه پتوی سبک‌بندازین و زیر اون یه کاور یادگیری که جنسش مث سفره باشه 

و هر روز اون پتو رو بندازین ماشین بشورین 

اصلا به روش نیارین 

مادرت نباید به فامیلا میگفت و باید راز دار دخترش میبود 

الانم دیر نشده 

هرکی اینجوری گقت باهاش برخورد کنید خیلی جدی 

بزا. خواهرت بدونه‌که پشتیبانی داره 

مادرت نباید دعواش کنه یا به روش‌ بیاره 

شبی دو بار بلندش کنید بره دشویی کم کم بهتر میشه 

خیلیا  اینجوری هستن ولی شما نمیدونید ، جون نمیان ابرو بچشون رو ببرن 

دیگه هم دکتر نبرید اون داروها عوارض داره 

نگران نباشید این ژنتیکی هست و خودش کم کم خوب میشه 

فقط باید شبی دو بار جیش کنه 

قبل خواب 

سه ساعت بعدش 

و اول صبح 

در ضمن از ساعت ۶ غروب به بعد مایعات نخوره یا حداقل 

فقط برای رفع تشنگی‌اب بخوره همین 

برای سلامتی سومین فرزندم دعا کنید ، نی نی قشنگم دوستت دارم.  
چه فامیل بیشعوری قطره دسموپرسین جواب میده ولی خوب عوارضدارهبهترش اینه که هرشب تا چند ماه قبل از خواب ...

و اینکه هرشب با رغن زیتون ۵ دقیقه زیر شکم رو ماساژ بدین البته روزی ۳ بار انجام بدین فوق‌العاده تاثیر گذار.و غذاهای گرم بخوره مثلا پنیر نخوره .کره با ۳ شیره بخوره 

وزن اولیه ۶۱وزن فعلی ۵۷/۵وزن هدف ۵۵
2810