2777
2789
میدونم هر کدوم از ما تو زندگی اتفاقاتی برامون می‌افته گاهی احساس می‌کنیم خدا دوستمون نداره ولی شاید ...

وقتی گفتم ادای شادی و‌ امیدواری  رو‌دربیار با استناد به یخش دوم این حدیث حضرت علی علیه السلام هست که‌می‌فرمایند:

اگر صبور نیستی،خویشتن را صبور جلوه ده، زیرا کمتر کسی است که خود را شبیه گروهی کند و سرانجام یکی از آنان نشود. 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

همه ممکنه یه مدت اینجوری افسرده بشن تو باید مهارت خوب شدن رو یاد بگیری ، چند تا کتاب بخون سمینار ببی ...

اینستا‌ ندارم. تلگرام هم‌همین‌طور.. 

اینستا رو از اول نداشتم، تلگرام رو هم حذف نصب کردم.

احساس کردم بهتره دور باشم.

2805
اسی یادت نمیاد اولین روز چی بلعث شد اینطوری شی؟

از سالِ دومی که کرونا اومد این احساسات رو داشتم، امسال به سرحدِ خودش رسیده.. شوق و ذوقی برای ادامه‌ی زندگی ندارم. اهدافی داشتم که با فکر کردن بهش اشک می‌ریختم، الآن نسبت به همه‌ی اون اهداف سرد شدم.. جوری که انگار هیچ علاقه‌ای بهشون ندارم!

یه بزرگی میگفت بعضیا میگن از بس گرفتاریم از خدا دور شدیم 

ولی اصلش اینه که از بس از خدا دور شدیم گرفتاریم 

شما دارید به خودتون تلقین می کنید که حالتون بده منکر گره کور و مشکلاتتون نمیشم ولی یه یاعلی بگید و شروع کنید 

فعالیتهای روزمره کار و تلاش و ورزش و زندگی و......

این شماره مشاوره تلفنیه میتونید کمک بگیرید61113510

عزیزم خداوند هرلحظه مشتاق اینکه باهاش حرف بزنی.هرگز از سمت خداوند به تو هیچ بدی و آسیبی نمیرسه،این خودت هستی که با تلقینات بد خودتو به این روز انداختی.یه دشمن قسم خورده داری به اسم ابلیس که مدام توی ذهنت نجوا میکنه تو بدرد نخوری،خدا دوستت نداره و....!

ذکر بسم الله الرحمن الرحیم رو خیلی بگو و از خداوند برکت بخواه توی لحظه لحظه های زندگیت و باور قلبی داشته باش که دست خداوند همیشه همراهته.

یادت باشه واسه ساختن زندگی ابدیت فقط ۶۰_۷۰سال فرصت داری.ذهنتو کنترل کن وگرنه افکارت باعث هلاکتت میشه🌹

قبول دارم تا حد زیادی..

عزیزم شما منی یا من شمام 

بعلاوه اینکه تو این سه سال هزار تا کار و روش انجام دادم 

که حالم خوب بشه 

دقیقا قبل این سه سال خدای تمرکز بودم هوش عالییی 

الان بقول شما تمرکز کردن شده برام ارزو

شکر ایزد را که آنچه اسباب بلاست/ مارا ز کس دیگر نمی باید خواست💔👩‍🦯

کاملا درکت میکنم که میگی حس میکنی اول خدا فاصله گرفته، من هنوزم نماز شب نذر میکنم ، چله سوره ای از قران یا دعا میگیرم ، التماس میکنم ، میگن خدا تو دلهای شکستست من دلم یجوری میشکنه یجوری اون لحظه التماس خدا میکنم که نجاتم بده ولی هییچی هیییچی سالهاست تو این وضعیتم نمیدونم کجای کار اشتباست

از سالِ دومی که کرونا اومد این احساسات رو داشتم، امسال به سرحدِ خودش رسیده.. شوق و ذوقی برای ادامه‌ی ...

انرژی های زمین به سرعت در حال تغییرن

ببین یه چیزی بهت بگم

جهان پنج سال دیگه، با جهان الان زمین تا آسمون تفاوت خواهد داشت

خودتو سرزنش نکن اصلا

خیلی از اهداف دنیایی که داریم، تو این پنج سال به درد نخواهند خورد عملا.

اینستا‌ ندارم. تلگرام هم‌همین‌طور.. اینستا رو از اول نداشتم، تلگرام رو هم حذف نصب کردم.احساس کردم به ...

فضای مجازی که همیشه بد نیست مهم اینه چطور استفاده کنی ، به نظرم نصب کن ولی هر کسی رو دنبال نکن 

فقط 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

سلام عزیزم،بخاطر گوشیه ۸۰ درصد سعی کن خودتو به یچیز دیگه مشغول کنی،من نزدیک یه سال و نیم گوشی شاید در حد نیم ساعت در روز دستم بود،اینجا دوتا کاربری داشتم لغو کردم،یه ماهه بخاطر یه مشکلم اینجا عصو شدم و دوباره وابسته به گوشی،دارم سعی میکنم کمتر بیان تا کلا حذف بشه

در رابطه با تاپیک عشق که زدید،عشق بعد یه مدتی اون حالت شور و اشتیاق رو از دست میده و به حالت عمیق تری تبدیل میشه،رابطه درست ساختنیه،پدر مادرم اگر بر خلاف میلشون عمل کنیم بهشون بی حرمتی بشه بد رفتاری بشه،علاقه ای که به ما دارن از بین می‌ره ،من خودم به وضوح میبینم پدر مادرایی که بین بچه هاشون تبعیض قائل میشن

🦋یه دختر ۲۳ ساله که به تمام چیزایی که میخواد میرسه😍موثر ترین کتابی که خوندید اگه امضامو دیدید حتما بهم معرفی کنید با تشکر❤️پای یه نفر موندن آدمارو قشنگ میکنه🥲خیلی وقته وارد سال چهارم پای تو موندن شدم🤍،خدایا نقطه نقطه زندگیمو با وجودت قشنگ ساختی میدونم از این به بعدم همه چی قشنگه...💚

و اینکه خودت باید سعی کنی از این حال در بیای مشاور شاید ۲۰ درصد بتونه کمکت کنه،سنت زیاد نیست هممون گاهی وقتا درگیر این احساسات میشیم از جمله خود من اگه بهش پر و بال بدم حالم رفته رفته بدتر میشه،اگر اهمیت ندم برام کمرنگ میشه تا جایی که از ذهنم خارح بشه

🦋یه دختر ۲۳ ساله که به تمام چیزایی که میخواد میرسه😍موثر ترین کتابی که خوندید اگه امضامو دیدید حتما بهم معرفی کنید با تشکر❤️پای یه نفر موندن آدمارو قشنگ میکنه🥲خیلی وقته وارد سال چهارم پای تو موندن شدم🤍،خدایا نقطه نقطه زندگیمو با وجودت قشنگ ساختی میدونم از این به بعدم همه چی قشنگه...💚

2810