2777
2789
عنوان

از مادری کردن خسته ام 😮‍💨

| مشاهده متن کامل بحث + 505 بازدید | 34 پست

میفهمم چی میگی ولی فعلا یه پرستار مطمئن براش بگیر دوربین هم بزار توی خونه تا مدام چک کنی یکماه امتحان کن خودت هم یکم استراحت کنی بعدش که دوباره روحیه گرفتی تصمیم بگیر که چکار کنی.

به خودت اهمیت بده هیچ چیز و هیچ کس مهم نیست مهم اینه که تو حالت خوب باشه تا دیگران هم کنارت حالشون خوب بشه.🌹

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یه گوشت در باشه یکیش دروازه ....کاری را بکن که دلت و عقلت میگه ...همه ادمها مثل هم نیستن و هرکسی یه ...

خیلی سخته از یه زندگی مستقل و آزاد یهو یک سال و نیم تو خونه باشی ، من کسی رو ندارم تو این شهر حتی ۵ دقیقه برم خونش

کاش تصویرت نفس می کشید مادر

من از چهل روزگی مهد رفتم 

قطعا اگر بچه دار شم هم حالا چهل روزگی نه ، اما از ۶ ماهگی میذارمش مهد . با اینکه میتونم ببرمش محل کارم و همسرمم میتونه بچه نگه داره

شما هم نه به حرفای اطرافیانت اهمیت بده و نه ازشون توقع داشته باش

کاری رو انجام بده که به صلاح خودت و بچت و زندگیته

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ حیوانات و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

2805
میفهمم چی میگی ولی فعلا یه پرستار مطمئن براش بگیر دوربین هم بزار توی خونه تا مدام چک کنی یکماه امتحا ...

نظر خودم همین بود شوهرم با پرستار موافق نیست 

خیلی سخته از یه زندگی مستقل و آزاد یهو یک سال و نیم تو خونه باشی ، من کسی رو ندارم تو این شهر حتی ۵ ...

عزیزم حق داری به نظرم یه مدت نرو سرکار ولی بچت را بذار مهد یا خانه بازی چندساعت و برو دنبال کار و استراحتت ....حتما حتما بچت را بذار مهد و برو یه مدت استخر ....انقدر برای اعصاب خوبه که بعدش که میای روحیت کلا عوض میشه ...بعدهم اولویتت را بذار ارامش خودت و رابطت با همسرت و درکنارش مادر خوبی باش ....

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
مرسی از قوت قلبت😍

عزیزی

از زندگی لذت ببر 

بهتره کتاب مادر کافی مادر کامل رو بخونی 

خیلی بهت کمک میکنه

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ حیوانات و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

عزیزم جاری منم شاغله و از نه ماهگی بچه ش مجبور بود بره سرکار ...بچشون میذاشت پیش خواهرش ... تازه اون دوشب در میون شیفته ...بچه ش تا این از سرکار میاد میچسبه بهش و وابستگی بیشتر شده ولی زندگیه دیگه هرکی یه جور میگذرونه هرجور که خودت راحت‌تری همون کاررو بکن یکماه آزمایشی برگرد سرکار ببین حس و حالت چطوره .... 

فقط 12 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دوستای گلم کار من دوخت نظم دهنده کشو و کمد و آشپزخونه و ... هست .خوشحالم کن با عضو شدنت تو گروهم.آیدی روبیکام@organayzermahdokht
نظر خودم همین بود شوهرم با پرستار موافق نیست

حداقل دوروز توی هفته برای کمکی به خودت بگو بیاد ولی مهد های خوب هم هست که دوربین دارن و هرجا باشی میتونی چک کنی. واقعا آدم گاهی به خلوت و تفریح برای خودش نیاز داره وگرنه از درون نابود میشی

به خودت اهمیت بده هیچ چیز و هیچ کس مهم نیست مهم اینه که تو حالت خوب باشه تا دیگران هم کنارت حالشون خوب بشه.🌹
عزیزم جاری منم شاغله و از نه ماهگی بچه ش مجبور بود بره سرکار ...بچشون میذاشت پیش خواهرش ... تازه اون ...

خواهر منم شیفت شب برمی‌داره بچه پیش پدرش میمونه

تا آخر عمر همینه سخت‌ترین کار دنیا مادر بودنه یه وقتایی میگی پس خودم چی دوست دارم یه هفته برم مسافرت ...

واقعا من نمیتونم در این حد فداکار باشم

2810