2777
2789
عنوان

بچم هفت ساله از مهر تا حالا پنج بار سرما خورد

| مشاهده متن کامل بحث + 359 بازدید | 50 پست
بچه من از وقتی ب دنیا اومده تا الان ماهی دو بار مریض میشه

آلرژی داره؟ بچه من آلرژی هم داره

خدایا شکرت برای کاهش وزن ۳۰کیلویی و ممنونم ازت که برگشت نداشتم ...خدایا شکرت برای وجود فرزندم...خدایا شکرت برای سلامتیم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه عزیزم بچه وقتی سرما میخوره نباید بره مدرسه تا خوب بشه .اگه همین یه مورد کوچک رو همه رعایت کنن اتق ...

ولی راهش این نیست چون بلاخره خونه،  بیرون پاساژ هر جا ویروس ممکنه وارد بدن بشه. این چرخه هرگز قطع نمیشه فصلشه راهش همون ایمنی گله ایه که تو اروپا انجام میشه و بچه ها تو ایام مریض هم میرن مدرسه. بلاخره بدن بایذ با یه سری از بیماری‌ها سازگار بشه اگه ایزوله بمونه که مقاوم نمیشه. من خودم تو مهد بچم بارها دیدم بچه ها مریضن ولی بازم دخترم رو میفرستم مریض هم میشه خیلی دارو مصرف نمیکنه مگه اینکه بالا بیاره یا تب کنه 

آره میدونم بعد دائم هم نمیدم یکی دوماه درمیون میدم راستش میترسم از واکسن نمیدونم چرا

منکه ۲سال تمام به بچه هام انواع این شربتا رو بابته تقویت سیستم ایمنی و به اشتها دراومدنشون دادم

ایمونس

سانستول

لیکو زینک

زینک پلاس

زینک سولفات

فروگلوبین

ولی واقعیتش هیچ تاثیری نداشت الان پسر ۵سالم مث آدم بزرگا بوی عرق میگیره که فک کنم از عوارض همین شربتاس

همیشه هم مریض بودن

پارسال دیگه کم آوردم از بس تب میکردن و مریض میشدن

امسال گفتم پولی که میخوام بدم این تقویتیا و دارو واسه ویروساشون،بجاش واکسن زدم 

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
2805