2777
2789
عنوان

امروز با گریه رفتم سرکار

| مشاهده متن کامل بحث + 897 بازدید | 62 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

باباش چندسالشه که پافر می پوشه؟

😂😂😂😂

🦋یه دختر ۲۳ ساله که به تمام چیزایی که میخواد میرسه😍موثر ترین کتابی که خوندید اگه امضامو دیدید حتما بهم معرفی کنید با تشکر❤️پای یه نفر موندن آدمارو قشنگ میکنه🥲خیلی وقته وارد سال چهارم پای تو موندن شدم🤍،خدایا نقطه نقطه زندگیمو با وجودت قشنگ ساختی میدونم از این به بعدم همه چی قشنگه...💚

2805
از کجا میدونی شاید اونم خواست باباهه

گفتم شاید دیگه  باباش اونو نمیبینه بگه جه قشنگه 

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت
اگر زنگ بزنم به مامانش بگم چی زشته؟

اره اره اصلا موافق نیستم

دردسر میشه برات 

ببین کدوم راه حل با اخلاقیات شوهرت سازگاره همونو انجام بده

برا همسر من مظلومیت خیلی جوابه، بعدم دوبار که با پول خودش همونو خرید دفعه بعدی سختش میشه 

ببین یه نفس عمیق بکش،به تخمک های بدنت بگیر این رفتارا و کارای پدر و پسرو. حیف تو نیست به بی عقلی اونا غصه بخوری

داد به باباش ؟ جهنم که داد ، لایق هدیه تو نبوده 

دفعه دیگه مناسبت بود برا خودت بخر ،بگو بخاطر تو خریدم که بپوشم کیف کنی اینقد خانوم خوشگلت خوش لباسه

دنیا ارزش غم و غصه نداره،بخند شاد باش   ببین غصه های گذشته گذشت ، اینم میگذره 

ببخشید شوهرتون یا نمیدونه یا از کادو خوشش نیومده

نه از کادو خوشش اومده بود

جالب است،🤌ثبت احوال همه چیز را درشناسنامه ام نوشته است به  جز احوالم....🚶‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀😶
اره اره اصلا موافق نیستمدردسر میشه برات ببین کدوم راه حل با اخلاقیات شوهرت سازگاره همونو انجام بدهبر ...

بخدا سخته 

من همیشه بهش میگم با چه ذوقی کادو برام میخری میپوشم ولی اون

جالب است،🤌ثبت احوال همه چیز را درشناسنامه ام نوشته است به  جز احوالم....🚶‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀😶

عزیزم شماام دیگه چیزی براش نخر اکر گله کرد بگو من حس میکنم تو سلیقه منو دوست نداری هرچی میخرم میدی به بابات ...من یبار برای همسرم کلاه گرفتم زمستونی رفتیم خونه شون باباش گفت چقدر قشنگه گذاشت سرش امتحان کنه همسرم گفت تو بردار ما بازم می‌خریم بنده خدا پدرشوهرم نمی‌گرفت ولی چون خودمم خیلی دوستش دارم اصرار کردیم که برداره دوباره اومدم از سرکار برگشتنی رفتم شکل همونو برای همسرم خریدم ببین اگه پدرشوهرت آدم خوبیه ولش کن عزیزم سخت نگیر ولی اینبار که تنش دیدی بگو ا بابا چقدر به شماهم میاد من اینو هدیه گرفته بودم برای همسرم نمیدونستم آنقدر به شما میاد وگرنه یدونه ام برای شما میگرفتم 😅اینجوری شاید خجالت بکشه دیگه از وسایل پسرش نگیره

2810