2777
2789
عنوان

دختر و من همیشه حسرت زندگی بقیه رو می خوریم

| مشاهده متن کامل بحث + 1465 بازدید | 104 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805
ازش پول خرجی رو نگیر بزار با خودش باشه خودش و ببر خرید بهش بگو من پول نمیخوام ما رو ببر خرید خودت ح ...

عزیزم عربی که حرف نمی زنم 

شب ده شب میاد جابی هم باز نبست یا هم میگه خسته م و داد و بیداد می کنه

الان دو ماهه ازش پول نگرفتم گفتم زیاد کن گفت مثل خری از دماغت بیاد بیرون تو رفاه داری تو خونه می خوا ...

بگو وظیفته من و بچتو تامین کنی منتی سرما نداری‌من کارهم بکنم وظیفه ندارم بیارم تو خونه تو

تنها دلیل ادامه دادنم تو روزهای سخت فقط تو بودی مامان.بمونی برام عزیزتزینم
دقیقا دروغ میگه که دوستتون داره🥺 فقط خودشو دوست داره بعضی ها وجدان ندارن اصلا فقط خون به دل زن و بچ ...

اره بابا من خیلی وقته می دونستم منو دوست نداره ولی باور اینکه بچه رو هم دوست نداره برام سخته 

چون حتما بچه من ه دوستش نداره 

برو سرکار برای خودت درآمد داشته باش.اگر هم مخالفت کرد بگو پول نمیدی چکار کنم.به خانوادش بگو 

به خودت اهمیت بده هیچ چیز و هیچ کس مهم نیست مهم اینه که تو حالت خوب باشه تا دیگران هم کنارت حالشون خوب بشه.🌹

زندگی با مرد خسیس خیلی سخته یه همکاری داشتم بعد از مرگ از بیکار شدن میترسید بعدا فهمیدم شوهر خسیسی داره طوری که خرج خورد و خوراک شوهره هم میداد میگفت راضی نیستم از حقوقم بخوره ولی بیچاره مجبور بود باهاش زندگی کنه

عالی برای نه نه باباش عالی خرج می کنه

می‌دونی ننه باباش هی قربونت برمو فدات بشم هندونه زیر بغلش میدن که اره تو بهترینی و توی که فقط بهمون می‌رسی وابنکه ما فقط تورو داریم اون یکیا زنسو نمیزارن خدا به مالت برکت بده یا اینطورین که گفتم یا چرب زبونن یا هم به طرفند دیگه دارن ببین اونا چه ترفندی به کار بردن 

عزیزم عربی که حرف نمی زنم شب ده شب میاد جابی هم باز نبست یا هم میگه خسته م و داد و بیداد می کنه

مطمئنی سرش با کس دیگه گرم نیست؟ زن که خیلی بساز باشه معمولا مرد هوا برش میداره

به خودت اهمیت بده هیچ چیز و هیچ کس مهم نیست مهم اینه که تو حالت خوب باشه تا دیگران هم کنارت حالشون خوب بشه.🌹
2810