2777
2789

یکی از نزدیکانم وقتی واسش خاستگار اومد مادرم خواب دیده بود از تو چشمای خاستگار مار اومده بیرون مار نماد دشمنیه بعد واقعا اون خاستگاره ازدواج کرد با اون اشنای ما و ادم درستی نیست یعنی نه پول نه شخصیت و گلا مار دشمنه تو خواب 

الان واسم خاستگار اومده از طرف عمه من منو عمه میگیم عالیه راضی هستیم ولی مامانم میگ غریبس نمیشناسیم نمیدونیم چجورین فلان من میگم نه شرایطش خوبه 

ولی شب خواب میدیدم من یه مار سیاه دیدم یه جا بعد ازونجا فرار کردم عمم هم اونجاس اونم چندشش شد ترسید 

چون عمه رو تو خوابم میدیدم میگم نکن دشمن همون خاستگارس 

نگین دوره اشنایی فلان باش دوستان مشخص نمکنه مردم لجن شدن

۱۴۰۳/۸/۲۸شروع رژیم وزن فعلی: ۸۱ وزن هدف :۷۵ تا ۱۴۰۳/۹/۲۸😊سعی میکنم شاد باشم 😄تاپیکای خنده دار منو تگ کنید 💚🌱

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
تو خواب نشون دادن حرف مادرت درسته، هرگز بدون رضایت مادرت کاری نکن حتی اگر اشتباه کنه

رضایت داده نه ک راضی نباشه تردید داره منم ادم سرکشی نیستم ب حرف مامانمم فقط حرف میزنم باش

۱۴۰۳/۸/۲۸شروع رژیم وزن فعلی: ۸۱ وزن هدف :۷۵ تا ۱۴۰۳/۹/۲۸😊سعی میکنم شاد باشم 😄تاپیکای خنده دار منو تگ کنید 💚🌱

مار نشانه ی دشمنی نیست.... من خواب مار دیدم..همسرم استخدام شرکت شد ..مار نشانه ی رزق و مال

خدا کنه همینطور باشه منم مشکل کارم حل بشه

نه تعبیر خواب هیچ کجا ننوشته نماد دشمنی مگر اینکه نیش بزنه بد

متر سیاه میگن دشمنیه 

بعد منو نیش نزد ولی حیوونای دیگ رو نیش زده بود

مار نشونه ثروته فکر کنم هااامن هرسال پاییزا خواب مار میبینمبعدش برامون خیلی خوب میشه

خدا کنه عزیزم همینطور باشه 

2810