2777
2789
عنوان

چرا من انقدر سرد شدم

401 بازدید | 30 پست

مدتهاست تو رابطه با همسرم سرد شدم‌ 

اصلا خیلی لذت هم نمی‌برم. اون بنده خدا میاد بو .‌..س و ب..غل و ... ولی من عین سنگ شدم. 

بهم میگه چرا طرفم نمیای . چرا هیچکاری نمیکنی. من اصلا هیچی به هیچی. فکر میکنه دوسش ندارم در صورتیکه خیلی دوسش دارم‌ . یه علتش شاید این باشه کارم تو خونه خیلی زیاد ه بچه کوچیک بچه مدرسه ای پخت پز بشور بساب. و...

بهم میگه تو این جامعه باید خیلی حواست بهم باشه بیرون خیلی وضع خرابه.  آدم سالم و پاکیه‌. میگم چشم و دلم سیر کن میرم بیرون ..‌

نمیدونم چرا دیگه اون شور و اشتیاق سابق رو ندارم اصلا. 

یعنی ۳ ماه هم بگذره اصلا عین خیالم نیست‌ قبلا برام خیلی مهم بود..واقعا خیلی ناراحتم از این موضوع و این هم سردی خودم. خصوصا ک همسرم بسیار آدم لمسی ای هم هست.میشه راهنماییم کنید چیکار کنم درست بشم؟ اگر تجربه دارین

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805

عزیزم کاراتو یه جور برنامه ریزی کن که شب به جز شام و شستن ظرف هیچ کار دیگه نداشته باشی ... هیچ کاری ...اینجوری شبها بلنده راحت وقت رسیدگی به خودت رو داری وقتی به خودت برسی لذت میبری از خودت و به داد دل شوهرت هم میرسی

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دوستای گلم کار من دوخت نظم دهنده کشو و کمد و آشپزخونه و ... هست .خوشحالم کن با عضو شدنت تو گروهم.آیدی روبیکام@organayzermahdokht

من اینجوری بودم یه مدت بعد متوجه شدم حامله ام وبرای تغیر هورمون هاست🥴

به قول فروغ فرخزاد:                                                          تو خوب باش، آن کس که فهمید قدر میداند                         وآن کس که نفهمید،روزی دلش برای تمام خوبی هایت تنگ میشود🧸❤
2810