2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805

نه دیگه در این حد ولی خب اونا کوچیکن . یهو نشن مریض

براش آب عسل درست کن ببره و دور از بچه ها بشینه و به معلمش بگه

شیر عسل هم خوبه بده الان بخوره

میشه ترو خدا هر کی امضامو دید دعا کنه که گوشی و مدارکم پیدا بشن ... منم برم جمکران دعاش می کنم . خواهش می کنم ، واقعا زحمت کشی بود با بچه های معلول که واقعا سخته کار کردن باهاشون ، با عشق وقت گذاشتم تا خریدمش . خدایا به زودی زود می دونم که صدامو شنیدی و خوشحالم  می کنی . ازت خواهش می کنم خدااااااااااا . خودت شاهد بودی . من اینقدرها هم بد نبودم 😭😭😭😭 . اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 

بچه های الان نمیدونم چرا عاشق مدرسه هستن

مارو اون موقع با زور و کتک میفرستادن مدرسه😅

آره عزیزم،بالاخره میخواد یه چیز بخوره باید ماسکشو برداره که

بعدشم برای خودش خوب نیست  و امکان داره سرماخوردگیش بدترشه،بهتره امروز تو خونه استراحت کنه

بچه های الان نمیدونم چرا عاشق مدرسه هستنمارو اون موقع با زور و کتک میفرستادن مدرسه😅آره عزیزم،بالاخر ...

دختر من سومه هنوز به مدرسه مشتاق نیست به زور بیدار میشه میره مدرسه

♡I'm a singer♡and I love music,someday,you will listen to a music by me♡
بچه های الان نمیدونم چرا عاشق مدرسه هستنمارو اون موقع با زور و کتک میفرستادن مدرسه😅آره عزیزم،بالاخر ...

چون مدرسه ها جذاب تر شدن و این یه حقیقت شیرین هست 😊 پر از خلاقیت و کارای حذابی که بچه ها لذت میبرن زمان ما فقط سکوت و حرف گوش کردن بود الان بچه ها هر روز فرصت دارن خودشونو در یه زمینه ای ثابت کنن . معلومه که میرن

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚