دوستان من یک ساله عقدم و یک برادر شوهر مجرد دارم که از همسرم کوچکتره که دنبال همسره مادر شوهرم چند بار گفت دختر مثل خودت سراغ نداری فلان .. خودشون میسپرن دست معرف پیدا کنه پسره نمیپسنده .. خلاصه من بعد چند ماه بشون گفتم دوستم هست پرستیژش هم گفتم هر کسی قبول میکرد .. همشون هم بودم .. در صورتی ک دوستم کلا قصذ ازدواج نداره فقط خواستم ببینم خانواده همسرم قبول میکنن دختری ک من انتخاب میکنم؟؟ بشون گفتم خبر بدید اما هیچ خبری نداذن حرفشم نزدن .. نمیدونم دلیلش چیه یعنی چون دوست منه؟ چون خودشون خونه هرکس معرفی میکنن میرن .. بنظرتون تو فکرشون چیع
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اره یه فکرای این چنینی کردن شما اصلا دیگه کاری به کارشون نداشته باش
نه من فهمیدم تو رقابتن تو خیلی از رفتارا .. اما شوهرم ایطو نمیبینه همش میگ بین ما خواهر برادرا این چیزا مهم نیس .. نمیدونم چجو بفهمونمش که باید با برداراش بیشتر صمیمی باشه تا خواهراش .. چون خواهرا در تلاشن حتما ارث تا باباهه زندس یکسان تقسیم کنه یعنی هرچ پسره گیرش بیاد دخترا هم گیرشون بیاد .. خ حسم ایطو میگه