2777
2789
عنوان

خاستگاری خانواده شوهر

217 بازدید | 12 پست

دوستان من یک ساله عقدم و یک برادر شوهر مجرد دارم که از همسرم کوچکتره که دنبال همسره مادر شوهرم چند بار گفت دختر مثل خودت سراغ نداری فلان .. خودشون میسپرن دست معرف پیدا کنه پسره نمیپسنده .. خلاصه من بعد چند ماه بشون گفتم دوستم هست پرستیژش هم گفتم هر کسی قبول میکرد .. همشون هم بودم .. در صورتی ک دوستم کلا قصذ ازدواج نداره فقط خواستم ببینم خانواده همسرم قبول میکنن دختری ک من انتخاب میکنم؟؟ بشون گفتم خبر بدید اما هیچ خبری نداذن حرفشم نزدن .. نمیدونم دلیلش چیه یعنی چون دوست منه؟ چون خودشون خونه هرکس معرفی میکنن میرن .. بنظرتون تو فکرشون چیع

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

حتما فکر کردن دوتا دوست باهم صمیمی تر میشید و اینارو کنار میذارید و پسراشونو ازشون میگیرید 😂

البته شاید اوایل عقدمون با جاری بزرگم یکم میخندیدم اینا خواهر شوهرم برگشت گفت ک نکنه علیه ما بشید یروز با خنده البته😑

البته یکم پولدارن حس میکنم خواهرا میترسن برادرا علیهشون بشن و پدره بهشون موقعیت بهتری بده یا چی

اره یه فکرای این چنینی کردن 

شما اصلا دیگه کاری به کارشون نداشته باش 

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده♥️
اره یه فکرای این چنینی کردن شما اصلا دیگه کاری به کارشون نداشته باش

نه من فهمیدم تو رقابتن تو خیلی از رفتارا .. اما شوهرم ایطو نمیبینه همش میگ بین ما خواهر برادرا این چیزا مهم نیس .. نمیدونم چجو بفهمونمش که باید با برداراش بیشتر صمیمی باشه تا خواهراش .. چون خواهرا در تلاشن حتما ارث تا باباهه زندس یکسان تقسیم کنه یعنی هرچ پسره گیرش بیاد دخترا هم گیرشون بیاد .. خ حسم ایطو میگه

هنوز یه ساله عقدی به فکر ارث ومیراث مردمی؟اونا اگه چیزی بگن مال باباشون هرچند که خیلی کارزشت وچندشیه دیگه چه برسه به شما که یه تازه وارد هستید

چقد دلم به حال پدرومادراسوخت یه عمر بدو وزحمت بکش جمع کن بعد بچه ها برای بعد مرگت برنامه ریزی کنن 

هنوز یه ساله عقدی به فکر ارث ومیراث مردمی؟اونا اگه چیزی بگن مال باباشون هرچند که خیلی کارزشت وچندشیه ...

شما متوجه منظور من نشدی وگرنه من چکار دارم خودشون ایطور نشون میدن