2777
2789
عنوان

کیا عروسی نگرفتن یا عروسیشون مثل مهمونی بود

| مشاهده متن کامل بحث + 505 بازدید | 35 پست
من و شوهرم نگرفتیم. خانواده شوهرم گفتن ذره ای کمک نمیدیم برای مراسم عروسی اما حتما باید عروسی بگیرین ...

بهترین کارو کردین 

براما مثلاً عروسی گرفتن همش منت و گدا بازی بود 

عروسیمم کوفتم کردن 

پول آرایشگاه رو ندادن گفتن بد آرایشت کرده بود 

حالا هر جور بود باید پول میدادن ولی ندادن 

https://daigo.ir/secret/8406056936ناشناس

اکه قرار باشه دوتایی بریم یه سفر که به دوتامون خوش بگذره عروسی نمیگیریم،فقط میریم آتلیه

🦋یه دختر ۲۳ ساله که به تمام چیزایی که میخواد میرسه😍موثر ترین کتابی که خوندید اگه امضامو دیدید حتما بهم معرفی کنید با تشکر❤️پای یه نفر موندن آدمارو قشنگ میکنه🥲خیلی وقته وارد سال چهارم پای تو موندن شدم🤍،خدایا نقطه نقطه زندگیمو با وجودت قشنگ ساختی میدونم از این به بعدم همه چی قشنگه...💚

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عروسی انچنان تو این دور و زمونه واسه کسایی خوبه ،که پولشون از پارو بالا میره😅

🦋یه دختر ۲۳ ساله که به تمام چیزایی که میخواد میرسه😍موثر ترین کتابی که خوندید اگه امضامو دیدید حتما بهم معرفی کنید با تشکر❤️پای یه نفر موندن آدمارو قشنگ میکنه🥲خیلی وقته وارد سال چهارم پای تو موندن شدم🤍،خدایا نقطه نقطه زندگیمو با وجودت قشنگ ساختی میدونم از این به بعدم همه چی قشنگه...💚

2805
بهترین کارو کردین براما مثلاً عروسی گرفتن همش منت و گدا بازی بود عروسیمم کوفتم کردن پول آرایشگاه رو ...

مهم نباشه واست اصلا دیگه بهش فکر نکن. برای سالگرد ازدواجتون هر موقع که امکانش بود برو لباس عروس کرایه کن آرایشگاه برو با شوهرت برو آتلیه میبرن تو طبیعت عکس و فیلم میگیرن خیلی هم قشنگ میشه و خوش میگذره.