2777
2789
عنوان

کیا عروسی نگرفتن یا عروسیشون مثل مهمونی بود

| مشاهده متن کامل بحث + 505 بازدید | 35 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عجب رسمی .. ما تو شهرمون صفر تا صد با داماده

ماهم همینطور از جهیزیه تا خونه و عروسی با داماد بود ولی خب یه مدتیه دیگه خانواده عروس هزینه هارو تقسیم میکنن

چو ایران نباشد تن من مباد، به این بوم بر زنده یک تن مباد همه تن به تن سر به کشتن دهیم ، از آن به که کشور به دشمن دهیم.🇮🇷🤍🇮🇷

2805

من جات بودم میدونی چیکار میکردم ی سرویس طلای بدل بهش کادو میدادم واسه عروسیش از این بدلا ک کد دارن بعد میدید عه کد داره اره طلاعه بعد میخورد تو پوزش بعد من هر هر کر کر به ریشش میخندیدم 😂😂😂😂😂😂

ما اصلا نه مهمونی و نه عروسی هیچی هیچی رفتیم مشهد و اومدیم سر زندگیمون.باز به خانواده شوهر تو خانواده شوهر من یه داستانی درست کردن که خانواده منم گفتم ما اگه فامیلا دعوت کنیم آبرومون میره و شوهرمم یه دوز اج کرد به هیچکس حتی من نگفت رفته بود تور مشهد گرفته بود و یه شب اومد خونمون گفت هفته دیگه میریم مشهد و بعد سر زندگیمون.خانواده ها قهر کردن و بعد فهمیدیم داستان خانواده شوهر ساختگی بوده و هنوز علتش را نفهمیدم ولی یه روز خواهم پرسید به وقتش.تا چندسال صدای عروسی می اومد یا میرفتیم فقط گریه میکردم و دلم میسوخت

ن دیگه خودشون خرج عروسیو دادن داماد هم خرج خودشو

پس لابد انتظار داشتن شمام خرج عروسی طرفه خودتونو بدید کاری که خودشون برا دخترشون کردن. 

متاسفم که عروسیت اونجور که میخاسی نشده. بعضیا شب عروسی مهمترین شب زندگیشونه 

چی بگم برا تسلی بلد نیستم

واسه من فیلمبردار که کلا نداشتیم اتلیه در حد پنج تا عکس اونم یه اتلیه خیلی معمولی لباسمم خیلی قدیمی ...

چقدر ادمایی مثل شما خوبین 

قدر خودتو بدون 

من اگه بودم شاید سکته میکردم از خودخوری 

پس لابد انتظار داشتن شمام خرج عروسی طرفه خودتونو بدید کاری که خودشون برا دخترشون کردن. متاسفم که عرو ...

خب پدر مادر خودم خرج عروسیو دادن ...اره واقعا من شب عروسیم اصلا برام لذت بخش نبود😢

https://daigo.ir/secret/8406056936ناشناس

من و شوهرم نگرفتیم. خانواده شوهرم گفتن ذره ای کمک نمیدیم برای مراسم عروسی اما حتما باید عروسی بگیرین. من و شوهرم تصمیم گرفتیم نگیریم و پولشو دادیم وسیله خونه گرفتیم و رفتیم آتلیه عکاسی و فیلمبرداری کردیم. والا خوشحالم که نگرفتم چون می‌گرفتیم اینا مثل مهمون میومدن می‌خوردم و می رقصیدن آخرشم میگفتن ما عروسی گرفتیم و به اسم خودشون تموم میکردن. و ما میموندیم بدون وسیله و کلی قسط وام. 

2810