2777
2789
عنوان

بی تفاوتی خانواده همسر

| مشاهده متن کامل بحث + 525 بازدید | 46 پست
چرا فک میکنی اون بچه شو ول کنه طرف تو رو بگیره.هر مادری فک میکنه بهترین بچه رو بزرگ کرده در نهایت ان ...

مگه قراره طرف کسیو بگیره وقتی میبینن زندگیمون بخاطره چهارتا رفیق دو زاری داره بهم میریزه باید انقد بی تفاوت باشن اینکه بیان با پسرشون دو کلام حرف بزنن طرف کسیو گرفتن نیست برای زندگی بچشون ارزش قایل شدن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پسر خودشون وقتی مجرد بود خونه مجردی داشت صدتا رفیق دورش بود ولی خانوادش بهم نگفتن خود همسرم بهم گفت ...

نگو .من گفتم مث تو پشیمونم کردن یه جوری پشتش درواومدن بدترش کردن.فک کن شوهرم جلو خانوادش بیخودی  کتکم زد منو ول کرده بودن دنبال اون بودن.انقد بی رحمن نسبت ب عروس.من سپردم ب خدا.الان دوساله شوهرم قهره باهاشون.تو حسرت دیدن تنها نوه شون هستن.

2805

مال منم همینن من راه دوره اصلان زنگ نمیزنن منم یکم ظرفیتم پایینه تحمل تنهایی ندارم  بعد مثلاً زنگ میزنم  اصلان زنگ نمیزنن ،راهمون دوره تا شهر خودمون ،هی اونا کم محلی میکنن من ولی هی ماهی یکبار زنگ میزنم تا کامل قطع ارتباط نشه یه جاری وخواهرشوهر دارم زنگ که بهشون میزنم....اونا بعد چند ماه زنگ  که مثلاً میخوان زنگ بزنن زنگ میزنن روی گوشی همسرم  ومیگن گوشی من  نگرفت ، یا هم میگن گوشی بده به فلانی 

نگو .من گفتم مث تو پشیمونم کردن یه جوری پشتش درواومدن بدترش کردن.فک کن شوهرم جلو خانوادش بیخودی کتک ...

واقعا بعضیا خیلی نجسن حیف اسم انسان ک‌ رو اینا بزاری

عزیزم درکت میکنم واقعا شرایط سختیه

ولی به اینم فکرکن مگه خونواده ها پدرمادرا چه گناهی کردن

رفتار همسر شما خیلیی وقته که شکل گرفته

الان فقط با اطلاع دادن به پدرمادر شوهرت فقط اونارو غصه دار میکنی ، چون از دست اونا هم کاری برنمیاد

اگه هم بربیاد مطمئن باش هر پدرمادری طرف بچه خودشونو میگیره

فقط خوده همسرت باید بفهمه کارش اشتباهه

نهایتا با یه مشاور خونواده خوب میتونی در میون بزاری

تازه بازم خداروشکر کن که نمیگن وظیفه خودته و زن باید شوهرو درست کنه ! مادرشوهر منو میدیدی چی مبگفتی پس 

نگو .من گفتم مث تو پشیمونم کردن یه جوری پشتش درواومدن بدترش کردن.فک کن شوهرم جلو خانوادش بیخودی کتک ...

شوهری که بیخودی تو رو جلوی خانوادش زد الان بخاطر تو با خانوادش قطع ارتباطه میشه بیشتر توضیح بدی

⭐️هروقت ناامید شدی این ذکر رو بگو:سبحان الله⭐️اگه حاجتی داری که بهش نمیرسی برو گلزار شهدا و به نیابت از شهدا نذر بردار⭐️نزار هیچ چیز تو رو از نماز خوندن ناامیدت کنه نه اطرافیانت نه گناهات حتی شده نماز مستحبی دو رکعتی نشسته بخون و تو قنوت با خدا فارسی حرف بزن هرچه میخواهد دل تنگت بگو خیلی خوبه⭐️چند شعر زیبا: در جوانی پاک بودن شیوهٔ پیغمبریست ؛ ور نه هر گبری به پیری میشود پرهیزکار / بنی‌آدم سرشت از خاک دارد ؛ اگر خاکی نباشد آدمی نیست.من از چند تا دارو نتیجه خیلی خوبی گرفتم و تا بتونم معرفیشون میکنم قطره پرسیکا برای پوسیدگی و درد دندون روغن بنفشه بر پایه زیتون از سایت mte24 برای سفیدی مو که البته بیماری نیست ولی مثل معجزه بود سیاه شدنش ویتاگنوس برای درد پریود که تو همین سایت گفتن برای نازایی هم استفاده کردن قطره زعفران و اسطوخودوس زردبند برای اعصاب قطره ایبروگل برای مشکلات گوارشی🌱

عزیزم درکت میکنم واقعا شرایط سختیهولی به اینم فکرکن مگه خونواده ها پدرمادرا چه گناهی کردنرفتار همسر ...

اگه بگیم اینطوریه اگه نگیم همین ننه باباش وقتی ب مرحله طلاق برسیم میگن چرا زودتر ب ما نگفتی ک همچین مشکلی داشتید باور کن همینه.من آخر نفهمیدم خانواده در چنین شرایطی ب چ درد میخورن

اگه بگیم اینطوریه اگه نگیم همین ننه باباش وقتی ب مرحله طلاق برسیم میگن چرا زودتر ب ما نگفتی ک همچین ...

اتفاقا من خیلی موافقم با گفتنت یه بارم یکی ایراد این پسرهای رفیق باز رو به روی خانوادشون بیاره ببینیم چی میشه انقدر بی رگ زنت تا ساعت دو تو خونه تنها باشه و توککت نگزه

⭐️هروقت ناامید شدی این ذکر رو بگو:سبحان الله⭐️اگه حاجتی داری که بهش نمیرسی برو گلزار شهدا و به نیابت از شهدا نذر بردار⭐️نزار هیچ چیز تو رو از نماز خوندن ناامیدت کنه نه اطرافیانت نه گناهات حتی شده نماز مستحبی دو رکعتی نشسته بخون و تو قنوت با خدا فارسی حرف بزن هرچه میخواهد دل تنگت بگو خیلی خوبه⭐️چند شعر زیبا: در جوانی پاک بودن شیوهٔ پیغمبریست ؛ ور نه هر گبری به پیری میشود پرهیزکار / بنی‌آدم سرشت از خاک دارد ؛ اگر خاکی نباشد آدمی نیست.من از چند تا دارو نتیجه خیلی خوبی گرفتم و تا بتونم معرفیشون میکنم قطره پرسیکا برای پوسیدگی و درد دندون روغن بنفشه بر پایه زیتون از سایت mte24 برای سفیدی مو که البته بیماری نیست ولی مثل معجزه بود سیاه شدنش ویتاگنوس برای درد پریود که تو همین سایت گفتن برای نازایی هم استفاده کردن قطره زعفران و اسطوخودوس زردبند برای اعصاب قطره ایبروگل برای مشکلات گوارشی🌱

2810