2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

صابون زردچوبه به شدت سفید میکنه معحزه نمیکنه ها ولی ب مرور خودت متوجه میشی ک خیلی روشن شدی صابون زرد ...

سفیدابو چجوری استفاده میکنی؟خیسش میکنی پودرش میکنی یاچی

مرسی میرم از عطاری پیگیرمیشم

من دستام بازوهام پراز جوشای ریز زیرپوستیه راه حلی داری براش؟

لبخند بزن چون لایق لبخندی😊تو لایق یه زندگی شاد هستی😌زندگیت به لبخندای تو احتیاج داره به قوی بودن تو . . .🌻💛 
والا من تازه میخواس تو تاپیک بعدیم افشاگری کنم دیدم کسی نیومد توش

کاش این انرژیارو تو زندگیمونم داشتیم😂😂

لبخند بزن چون لایق لبخندی😊تو لایق یه زندگی شاد هستی😌زندگیت به لبخندای تو احتیاج داره به قوی بودن تو . . .🌻💛 
سفیدابو چجوری استفاده میکنی؟خیسش میکنی پودرش میکنی یاچیمرسی میرم از عطاری پیگیرمیشممن دستام بازوهام ...

کیسه بخر پودر کن بریز رو کیسه بیوفت ب جون صورتتو تنت تا جایی ک هس کردی پوست مرده نیس ول کن 

جوشای بدن علت درونی دارن یادمه یکی از دوستام عین شما بازوهاش و پشت کمرش کلی جوش زیر پوستی بود عطاری بهش گفته بو عرق کاسنی بخور یا چربیت بالاعه یا کبدت چربه چیز خاصی نیس با عرقیجات و اینجوری چیزا میره

کیسه بخر پودر کن بریز رو کیسه بیوفت ب جون صورتتو تنت تا جایی ک هس کردی پوست مرده نیس ول کن جوشای بدن ...

مرسی عزیزم خداکنه حل شه تومخمه

2810