2777
2789
عنوان

دخترم از تخت افتاد😭😭😭😭تورو خدا بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 619 بازدید | 40 پست
چرا؟ بچه دوماهه که غلت نمیزنه

نميدونم نصف شب صدام گام اومد 

من فك كردم فلاكس افتاده اول تا صداب بچه اومد 

چه شبي بود

تازه مادرشده بودمو بي تجربه خودمو يكي بايد اروم ميكرد 

اصلا نفهميدم چي شد 

انشالله هيچي نيست بچه من دوماهش بود از تخت خودمون افتاد 🤕🤕🤕🤕🤕

اره منم از تخت خودمون افتاد 

چیزی نمیشه که؟؟.  خیلی نگرانم

میگي حاضري براي عشق بمیري درصورتي که نه چیزي از مردن میدوني و نه چیزي از عشق :)  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
همیشه گوشه های تخت و روی زمین اطراف تخت رو بالش یا پتوی نرم بذارید که بچه نیفته .فعلا نگران نباش صبح ...

دکتر چی ببرم همون اطفال

زنگ بزن اورژاتس بپرس ما اینجا نمیتونیم کمکت کنیم ولی خوب نگران نباش و ارامشتو حفظ کن ولی کار از محکم کاری عیب نمیکنه یه دکتر میبردیش بهتر بود به هرحال بچس حتما دکتر ببرش حتما یه عکسم بگیر الانم زنگ بزن بپرس 

نههه دوساعت پیش بود الان ارومه شیر خورد خوابید

فردا ببر پیش متخصص نوزادان تا معاینه بشه

ان شاالله چیزیش نیست

مشاوره برای بانوانی که اضافه وزن دارن ورود آقایان ممنوع
خب خداروشكر

میگم الان چیکار کنم؟ 

تا صبح 

اگه صبح همچی اوکی بود ببرم؟ 

باباش نمیدونه اگه بدونه منو میکشه هزار بار گفت بهم بچه رو رو. تخت نزار من برا یه ثانیه خاستم برا شیشو بیارم همیت پا رسید اشپزخونه صدا اومد افتاد 😭😭😭😭

2810