2777
2789
عنوان

برا مهمونی کدوم مجلسی و راحتتره❓فسنجون بامرغ یا مرغ بازرشک پلو⁉️

| مشاهده متن کامل بحث + 374 بازدید | 52 پست
البته چون فسنجون یه نفر ترش دوست داره یه نفر شیرین به نظرم زرشک پلو با مرغ بهتره

میخاسم تامیتونم کمتر خرج کنم باز ببینم کدوم میصرفه

لبخند بزن چون لایق لبخندی😊تو لایق یه زندگی شاد هستی😌زندگیت به لبخندای تو احتیاج داره به قوی بودن تو . . .🌻💛 
من خودم بدم میاد از فسنجون مطمنی مهمونات همه شون میخورن؟

اره اوکین

خودشونم درست میکنن

لبخند بزن چون لایق لبخندی😊تو لایق یه زندگی شاد هستی😌زندگیت به لبخندای تو احتیاج داره به قوی بودن تو . . .🌻💛 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

فسنجون کی دوس داره؟؟غذای اعیونیه ، اکثرن دوس دارن که

منم تجب کردم

سمت ما خیلی طرفدار داره

2805
تاحالا فسنجون درست نکردم میخاسم تنوع شه همم موادشو دارم نیازی به خرید ندارم نسبت به فسنجون ولی منطقم ...

به حرف منطقی گوش کن عزیزم چون تا به حال فسنجون هم درست نکردی 

معلم کلاس اول هستم هر سوالی داری میتونی بپرسی 📝📝📝📝✏✏✏✏
حس میکنم ولی مرغ راحت تره ولی ببین کدومو بهتر دوست دارن

مرسی عزیزم

به حرف منطقی گوش کن عزیزم چون تا به حال فسنجون هم درست نکردی

درست کردم

برا خانواده همسرم تاحالا نکردم

مواد فسنجون دارم ولی زرشگ پلو هویج و فلفلشو باید بخرمخودمم خاسم دوتاشم بزارم ولی میترسم دوتاشو خوب ن ...

اشکالی نداره پس همون زرشک پلو رو بزار ولی نترس چون ببین پیاز که برا هردو اماده کنی برا هرو مرع و باید سرخ کنی منتها یکی رب داره یکی گردو اما اگه وقتشو نمیکنی هیچ اشکالی نداره همون کفایت میکنه

وای عاشق فسنجون ملس با برنج زعفرانی و سالادم محشره زرشک پلو خیلی تکراریه

اره برامنم تکراریه میخاسم تنوع شه

2810