2777
2789
عنوان

نامزدم گفت پنج شنبه میام 🤔🤔🤔بهش بگم یسری از روتین پوستیام بگیره

| مشاهده متن کامل بحث + 375 بازدید | 23 پست
آره

پس بگو

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 💚🌱💚 عشق اول و آخرم استقلالم ⭐️💙👑💙⭐️ گناهه وگرنه میگفتم خدایی Esteghlalam زندگیم 💙💫 تا زنده هستم استقلالی و هوادار تیم بزرگ و با اصالت استقلال هستم و در روز وداع از دنیا هم دوست دارم مرا با پیراهن مقدس استقلال بزرگ به خاک بسپارند 💙🙃 میخواهم نامِ تو را تتو بزنم بر بدنم تا که باقی بماند نامِ تو در کفنم 💙🥲 تو قشنگ ترین تعهد منی بند بند وجودم ، نبوده نیست و نخواهد بود جز تو کسی عزیزِ این تن ، استقلال جانم عزیز ترینم 💙 تاجِ کبیر ⭐️💙👑💙⭐️

بگو مگه چیه همسرته دیگه...

خیلیم دیر شده

من اوایل اوایل خجالت میکشیدم بعدش خودمو زدم به پرو بودن،درست شد😂

یعنی مردا عادت میکنن به هر چیزی...

اگه ذاتش خسیس باشه شاید درست نشه...

اما نامزد من خسیس نیست فقط بلد نبود الان اوکی شده...

گاهی پول میزنه خودم میخرم،گاهی محصولیو میگم آدرس میدم میگم برو بگیر...

دیگه یاد گرفته گاهی خودش ببینه آبرسانم آخراشه میگیره برام

بنظرم گاهی لازمه خجالت نکشیم...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

با اینهمه سفارش بنظرم اومدن فرداشو کنسل کنه عزیز همه اینا که یکجا تموم نمیشن هرکدوم تموم شده بگو همونو بگیره کم کم همشو میگیره و به چشمشم نمیاد وگرنه اینجوری یکجا سفارش میدی یارو خسیسم که هس کلا اومدناشو کنسل میکنه بازم هرجور صلاح خودته

2805
شوهرداشته ی تو💔🙂😑

بیخیال بخدا

من احمق بودم قبول کردم الان هم شوهر خوبی گیرم نیومد هم مطمئنم کنکورم گند میزنم من همیشه مخالف ازدواج بودم خانوادم اینقدر اذیتم کردن ک اینو قبول کردم الان از چاله افتادم تو چاه اگه یکسال دیگه صبر میکردم عین آدم درسم می‌خوندم میرفتم خوابگاه زندگیم خوب‌ میشد 

تروخدا اشتباه منو نکن ، یا حداقل ازدواج کردی کلی تحقیق کن و حداقل یکسال دوست باش 

اول هم فقطططط کنکور 

با این وضعیتی ک دارم نمی‌دونم میتونم دیپلم بگیرم یا نه 

خلاصه که کلی حواست باشه ، اینا تجربه تلخ من 

همیشه دلم میخواست بیو عاشقانه بزنم 😂بالاخره نامزد کردم 💋💍دعا کنین هر چی خیر و برامون صلاحه اتفاق بیوفته 
با اینهمه سفارش بنظرم اومدن فرداشو کنسل کنه عزیز همه اینا که یکجا تموم نمیشن هرکدوم تموم شده بگو همو ...

آره راست میگی برا دفعه اول زیاده می‌ره پشت سرشم نگاه نمیکنه

همیشه دلم میخواست بیو عاشقانه بزنم 😂بالاخره نامزد کردم 💋💍دعا کنین هر چی خیر و برامون صلاحه اتفاق بیوفته 
بیخیال بخدا من احمق بودم قبول کردم الان هم شوهر خوبی گیرم نیومد هم مطمئنم کنکورم گند میزنم من همیشه ...

نه من که شوخی کردم عزیزم 

انقدر مشکلات تو خانوادم هست مسخره ترین و چرت ترین فکر کردن به این قضیه هستش 

من قبلا یادم اومد تقریبا همه تاپیک هاتو خوندم😅

بخوای نخوای این پسره دیگه شوهرت شده 

کاش با ی با تجربه مشاوری روانشناسی چیزی مشورت کنی 

اگه درست شدنیه همینو درست کنی زندگی کنی خوب کنارش 

تو الان داری میگی اشتباه کردی خیلی خوبه تا اینکه ۱۰ سال دیگه هر روزی بگی..

نه من که شوخی کردم عزیزم انقدر مشکلات تو خانوادم هست مسخره ترین و چرت ترین فکر کردن به این قضیه هستش ...

برای کسی که تو خانوادش مشکل داره تنها راه چاره مستقل شدن با مستقل شدن آزاد میشه 😕

تقریبا همه تاپیکام تو این مورده

با روانشناس صحبت کردم اما خیلی زیاد سردرگمم نمی‌دونم جدا شدن خوبه یا اینکه بمونم چون می‌دونم هر چی بیشتر بگذره شرایط جدا شدن سخت تر میشه

فقط اینو مطمئنم که هیچوقت نباید بچه دار بشم با همچین مردی 

خیلی تظاهر می‌کنه وقتی اومد خواستگاری من فکر کردم به به دیگه نجات پیدا کردم ولی الان میبینم دقیقا عین اکثر مرداس😞اونا همش تظاهر بوده 

ان شالله که اول  درستو بخونی و همسر خیلی خوبی داشته باشی و پشیمون نشی از ازدواج هیچوقت😞♥️