2777
2789
عنوان

چرا شکم بعد زایمان انقد زشته همینجور میمونه یا درست میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 338 بازدید | 39 پست
شکم تول ممکن صاف بشه ولی شکم دوم سوم کار حضرت فیل اب کردنش چون عضلات ک انقد کش اومده دیگه سخت جمع شد ...

شکم اولش بود روز یازده شل و ول و آویزون درست میشه یعنی؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من سزارین شدم .تو بیمارستان که متوجه نبودم ولی اومدیم خونه و اولین حمام که رفتم دیدم شکمم صافه خیلی خودم تعجب کردم چجوری انقدر زودشکم کوچیک شد فکر میکردم باید بزرگو آویزون شده باشه ولی نبود تاحالام که نزدیک دوسال بشه شکمم خوب مونده شل و آویزون نیست .تو بارداری هم اصلا ترک نخورد .ورزش هم نکردم

شوهر خیلی هم دلش بخواد...بچه رو که مادر از خونه ی پدرش نمیاره. نه ماه مادر اذیت میشه بخاطر موجودی که ...

میخوام بدونم قابل اصلاحیه از زایمان ترسیدم خداییش. 

اگه راه داره بگم بهش اونم خوب شه 

2805
من ک شکمم اویززون و اینا نشد اصلا

شما طبیعی بودین یا سزارین؟

❤️خودمو خیلی دوست دارم...مسیری رو اومدم که فکر نمیکردم بتونم تا آخرش ادامه بدم...اگه روزی هزار بار به خودم بگم دمت گرم...باز هم کمه.❤️

من سزارین شدم .تو بیمارستان که متوجه نبودم ولی اومدیم خونه و اولین حمام که رفتم دیدم شکمم صافه خیلی ...

حتما خیلی بزرگ نشده بود؟ بچه ات چی بود وزنش چقد بود؟ 

شکم اولش بود روز یازده شل و ول و آویزون درست میشه یعنی؟

اره بهتر میشع  رحم هنوز بزرگ طول میکشه تا کوچیک بشه  تو شکم هنوز خون و کثیفی  و ورم داره بدن بعد 2 ماه کم کم بهتر میشه 

ویران شده را حوصله معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 
میخوام بدونم قابل اصلاحیه از زایمان ترسیدم خداییش. اگه راه داره بگم بهش اونم خوب شه

عزیزم هفتاد درصد به ژن ربط داره. دختر خاله ی من ماشاالله به هفته بعد شکمش صاف شد و بعد دو تا بچه مثل دخترای مجرد هستش. ورزش هم نکرد .

بعضی ها هم کتاب میبندن یا گن. هرچند من شنیدم گن تا دو هفته اول خوب نیس چسبندگی میاره

کاربری دسته منو خواهرمه
حتما خیلی بزرگ نشده بود؟ بچه ات چی بود وزنش چقد بود؟

آره شکمم خیلی بزرگ نشده بود .خیلی دلم میخواست شکمم گنده بشه که نشد یا ترک نخورد.اونجوری که دوست داشتم بارداریم بهم مزه نداد که شکل زنای حامله بشم  همش میرفتم جلو آینه به پهلو شکممو نگاه میکردم

بچم پسره .وزن هنگام تولدش ۳ کیلو بود 

آره شکمم خیلی بزرگ نشده بود .خیلی دلم میخواست شکمم گنده بشه که نشد یا ترک نخورد.اونجوری که دوست داشت ...

آها این بنده خدا خیلی بزرگ شده بود به سختی راه می‌رفت 

پس اون بزرگی شکم کجا رفت؟

بچه بوده در آمده 

رحم رفته پایین سر جاش 

اعضای دیگه هم رفتن سرجاشون 

به بچه شیر میده لاغر شده 

حالا که امضای منو خواندی برام یه صلوات بفرست مهربون😊
2810