2777
2789
عنوان

یعنی امشب بهم خیانت کرد🤦‍♀️❓

| مشاهده متن کامل بحث + 487 بازدید | 58 پست

ب نظرم ی مشاوره برو 

و خیلی پا پیچش نشو اگر چیز قطعی ندیدی

من خودمم متاسفانه همین اخلاقو داشتم و همین شرایط تو رو با اینکه اون دیگه اصلااااا خیانت نمی‌کرد باید بهش شک داشتم اما همش بی مورد بود 

خسته اش نکن ب نظرم

که برگرده بهت بگه دلم خواست ب تو چه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یعنی کنجکاوی نکنم ‌بیخیال باشم؟همش تصور میکنم رابطه جنسی داره با خرابا😔کاملااا تصور میکنم و شدم پوس ...

الهی..

خیلی سخته..

ببین وقتی بهش شک داشته باشی همش رفتارهای مشکوک میبینی ازش

شاید واقعا سرش خورده به سنگ و آدم شده

من از ریاضی متنفرم ولییییییی عاشق پول شمردنم😂
2805

از من به شما نصیحت اینجوری فقط خودتو نابود میکنی، سعی کن بیخیالش بشی. اگه کاری کنه مطمئن باش بالاخره یه روزی دستش رو میشه، پس الکی حال خودت رو بد نکن. منم خیلی مشکوک بودم ولی بخدا خودم بیشتر از شوهرم عذاب میکشیدم اصلا داشتم دیوونه میشدم از شک هایی که میکردم، ولی الان خیلی بهترم. میگم خدا هوامو داره، ماه واسه همیشه پشت ابر نمی‌مونه. به فکر خودت و اعصابت باش.

راحت بگیر تا راحت بگذره😁
عزیزم لطفا برو‌ مشاور خیلی کمکت میکنهاگه شرایطشو نداری حضوری بری تو سایت همکده مشاور پیدا کن اکثر تل ...

ممنونم حتما زنگ میزنم

واقعا روانی شدم هرروز و هردیقه بهش شک دارم کافیه گوشیش جواب نده یا بره آرایشگاه و شیو کنه من دیووونه میشم 

حتمااااا برو پیش روانشناس خیلی میتونه کمکت کنه و بعد از چند جلسه به حضور همسرت هم احتیاج میشه و ممکن اگه خدایی ناکرده داره خطا میکنه درست بشه مسیرش تغییر کنه یا حداقلش اینه از طریق روانشناس میتونی متوجه بشی عایا خیانت میکنه یا نه

ولی در کل یه روانشناس خوب و کاربلد واقعا میتونه حالتو خوب کنه

هنوزم نیومده خونه؟؟رابطه اش باتوچطوره؟؟

معمولی الان به بهانه ی همین مشکلش همش بی حوصله اس امشبم رفتارش سرد بود گفت بی حالم نمیدونم چرا

ولی خب روزای دیگ خوبه اما از بس من سوال پیچش میکنم همش بحثمون میشه و اون میگه خستم کردی از بس تهمت میزنی بهم

اگر میخواستی جدا شی سریقبل ک خیانت کرد میشدیالانم بفهمی بازم زندگی میکنیپس انگقدر باغچه شخم نزن ک کر ...

اره کاش همون اول جدا میشدم 

اما میگم خودمو بزنم اونراه اون راحت نکنه میره با زنای دیگه😔مث امروز کل روز حرص خوردم غذا نخوردم هیچی پوست و استخون شدم درکل

چون همش تصور میکردم در حال رابطه اس پشیمونم چرا بیشتر بهش زنگ نزدم ببینم صدای دوستاش میاد یا ن یبار بعد از دو ساعت ک از خونه زد بیرون زنگ زدم ک گفت تو حیاطم صدا هیچکس نبود 

الهی..خیلی سخته..ببین وقتی بهش شک داشته باشی همش رفتارهای مشکوک میبینی ازششاید واقعا سرش خورده به سن ...

خداکنه آدم شده باشه 

ولی این آرایشگاه رفتنای الکی و شیو کردنای الکی رو مخمه اخه من چند روزیه واژنم ببخشید تبخال زده و اصلا نمیتونم رابطه داشتم باشم حتی نمیتونم راه برم خیلی اذیتم اما اون شیو کرد وقتی نمیتونه با من باشه هردیقه معما دارم حل میکنم

2810