شوهرم چند روزیه مشکل کاری براش پیش اومده و حوصله نداره امروز ک بیرون بود پیام دادم کجایی گفت آرایشگاهم با اینکه همین چندروز پیش هم رفته بود و نیازی نداشت تو این گرفتاری رفته آرایشگاه بعد اومد خونه و رفت حموم شیو کرد (ببخشید) لباسای اوکی پوشید و ۱۵۰تا ادکلن به خودش زد رفت بیرون پیش دوستاش مثلا🙄 من بعد از دوساعت ، یبار بهش زنگ زدم گفت تو دستشویی بودم گفتم پس تنهایی اونجا گفت ن تو حیاطم🙄 بعد بهش دوباره پیام دادم الکی صداش زدم بعد از ۴۰ دیقه جواب داد هی حرف میزدم اونم با فاصله ۲۰دیقه اینطوری جواب میداد میگفت پیش دوستام نشستم نمیدونم چرا بهش شک کردم البته سابقه خیانت داشته متاسفانه❤️🩹و هروقت سؤالای زیاد ازش میپرسم و میگم چرا ج ندادی چرا نیومدی و فلان میگه بخدا داری هرروز بهم تهمت میزنی یبار یه گوهی خوردم قرار نیس همش همین فکرا کنی برای طرز فکرت متاسفم …چیکار کنم خیلی بهش شک دارم بنظرتون بیخیال باشم؟خودمم خیلی اذیتم با این فکرا اونم اذیته از دستم شایدم تظاهر میکنه ، ولی من نمیتونم اعتماد کنم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.