2777
2789
عنوان

خانما چیکار کنم عقد خواهر‌م

| مشاهده متن کامل بحث + 2179 بازدید | 161 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چه جالب حالا من طلا خیلی دوست دارم مثلا شما چشمت رو لباس میمونه و ... من چشمم رو طلا میمونه فقط ترجی ...

منم طلا دوست دارم همه خانم ها دوست دارن

ولی خب از طرفی به چشم پس انداز هم میبینم اگر تو موقعیتی باشم که به پول احتیاج داشته باشم راحت طلام رو میفروشم 

مثلا یبار شوهرم میخواست پول قرض کنه گفتم نکن بیا ی سرویس من رو بفروش از قرض کردن و زیر دین کسی بودن بدم میاد بعد دو سه ماه پول داد رفتم بهتر از اون سرویس رو خریدم 

کلا وابستگی به مال و این چیزا ندارم 

یبار دیگه بدهکار بود خودم داوطلبانه گفتم بیا ماشینم رو بفروش بدهیت رو بده 🤣 که البته خودش قبول نکرد 

همچین زن فرشته ای هستم 🤣🤣🤣

2805
آره ولی بازم دلم براش میسوزه نمی‌دونم چرا ، همین که پدرش گفته بود برای مراسم برادرت یه کمکی بکن خیلی ...

هزیزم هرچی بیشتر دلت براش بسوزه بیشتر از تو میزنه خرج اونا میکنه

من طلا دارم بیشتر از یه حدی چیزیو نمیخرم چه طلا چه لباس چه کفش....ولی تجربه دارم قبلا با همه پولام ط ...

عزیزم منم از چیزی نمیزنم و پول مازاد رو چند وقت یه بار طلا میخرم 

و کلا طلا رو به عنوان سرمایه و ... نمی‌دونم 

همون‌طور که کسی از خرید مثلا کفش خوشش میاد من از طلا خوشم میاد

اسی با اجازه یه سوال بپرسم 

بجه ها میشه اس مس بانک در باجه فعال کرد؟؟؟

خسته تر از انم که بگیم به چه علت 💔خیلی میگن دعای نی نی سایتی ها گیراست پس یک نفر عاجزانه ازتون درخواست می کنه اول برای فرج و سلامتی مولامون بقیه الله (عج) دعا کنیدبعدم برای من😔زندگی تا اینجا بهم سخت گرفته 💔دوصلوات مهمانم کنید اولی به نیت فرج و سلامتی مولام بقیه الله(عج)♥️دوم برای براورده شدن حاجت قلبیم 💔😔انشاءالله محرم ۱۴۰۳ حاجت رواشده باشم بلند بگو امین .اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل وفرجهم .هرکسی امضام خوند و دعا کرد بهم بگه خیلی خوشحال میشم🥺
عزیزم اونا عجیبن دوتا برادر من پزشکن بیا ببین چقدر شیک میگردند هر دو هم دانشگاه دولتی توی تهران درس ...

هستن آدمایی که جایگاه عالی دارن و مد گرا و لباس گرا هستن

مثلا خاله من دکتره و استاد دانشگاهه و رییس یه شرکته اما وحححشتناک لباس میخره

خودش میگه من هیچی نمیشم چون عشقم لباسه 

مثلا میره شلوار بخره ، از جای لوکس و گرون میخره هیچی....چون عقلش به چشمشه....مثلا یهو ۱۵ تا شلوار برمیداره🤣خودشو خفففههههه میکنه

البته این خالم بین خانواده مادریم خیلی وضع خریداش وحشتناکه مثل زدم

ولی زندگی رو اونایی بردن که زندگی کردن 

دنبال تیپ و ...نیستن

هزیزم هرچی بیشتر دلت براش بسوزه بیشتر از تو میزنه خرج اونا میکنه

آره دقیقا وقتی حرف از جاری خواهرش زد من خیلی تعجب کردم گفتم عروسی جاری منم بود یه آرایشگاه خوب نرفتم اینجا رقابت بین زیبایی جاری ها زیاده 

آخه پیش من همش ناله می‌کنه که ندارم قرض دارم بیکارم منم دلم براش میسوزه

تو توجه نکن به حرفاش

وقتی داره حرف میزنه فقط تمرکزتو بزار رو لباس و چیزایی که باید بخری اونارو تصور کن فقط که دلت نسوزه

2810