2777
2789
عنوان

خانما چیکار کنم عقد خواهر‌م

| مشاهده متن کامل بحث + 2185 بازدید | 161 پست
بدبختی اول مادر خودم خیلی گیر داده همش میگه آبروی خودت رو نبر شده قرض کنی برو لباس بگیر ، شوهرمم واق ...

به همدم زندگیت فشار نیار شرمندش نکن جلو خودت بگه مادرت برو با دل خوش برو شادی کن با شوهرتم مدارا کن مادرت الان بجای اینکه بگ حتما لباس بخر باید بهت بگه ک دخترم با شوهرت سازش کن زنای قدیم با ی نون و رب زندگی میکردن براشون تجملات مهم نبود همشون صاحب ملک و خونه و ماشین شدن پاب پا مردشون قناعت کردن به خدا مردا گناه دارن فک کن اون مرد باید چقد تلاش کنه ک برا توعو بچه هات ی اینده خوب بسازه ک سرفراز بشین نکن دختر نبینم مردتو اذیت کنی ها دل مرد تنگه بهش فشار نیار شرمنده نشه جلو روت 

اره بعضیا از نون شبشون میزنن طلا میخرن به هیچ وجه هم نمیفروشن 😂ولی من هزار باز خریدم و فروختم مثل آ ...

دقیقا من یبار پس انداز کرده بودم یه طلای خیلیی کوچبک خریده بودن گفتم دست باشه خرج چرت و پرت میشه تازه هم همه چیز خریده بودم چیزی لازم نداشتم که پولم بکارم بیاد

بعد چند ماه پول دستم نبود یه چیزی خوشم اومده بود میخاستم بگیرم پول نداشتم گفتم از مامانم قرض بگیرم ولی بعدش پشیمون شدم گفتم وقتی خودم پول گذاشته بودم کنار برای وقتیکه چیزی لازم داشتم بخرم فروختمش نه اینکه طلارو نگهدارم تو حسرتش بمونم☹

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خداروشکر ولی خب الان استارتر نداره چکار کنه ؟ نمیشه که سه چهار تا مراسم فامیل درجه یک رو با ی لباس ب ...

آخه میگه سه تا عروسی دارن

هر کدوم بخواد لباس بخره میشه ۲۱ تومن 

حالا جدا از کفش و کیف و لباس بچه هایش و ...

من باشم نهایتا یه لباس محلی میگیرم و یه لباس غیر محلی 

یعنی شما باشی ۵۰ تومن هزینه لباس می‌کنی برای ۳ تا عروسی؟؟؟؟

اینم در نظر بگیر شاید درآمد همسر شما مثلا ماهی ۲۰۰ تومنه درآمد همسر استارتر ماهی ۳۰ تومن 

به نظرت منطقیه برای سه تا عروسی اینهمه هزینه کنه؟؟؟

خانوادش مگه درآمد ندارن که همسرت بیشتر از خود شما براشون خرج میکنه؟؟؟؟

پدرش پیره و اونجا کلی مهمون می‌ره و میاد شوهرم عمو و پسر عمو زیاد داره هر شب اونجان واسه نهار و شام ، اینم واسه اونا غذا میگیره و میوه و اینا کلا پذیرایی رو به عهده میگیره خجالت میکشه از پدرش پول بگیره برای این هزینه ها 

به همدم زندگیت فشار نیار شرمندش نکن جلو خودت بگه مادرت برو با دل خوش برو شادی کن با شوهرتم مدارا کن ...

آخه همین شوهرم همین خرج ها رو برای خانواده ی خودش می‌کنه ولی برای من نه برای من همیشه میگه ندارم ولی من همیشه سازش کردم نتیجه هم این شد کلی تو فامیل بهم خندیدن که مگه شوهرش نداره اینجوری میگرده آبروی شوهرمم رفت 

آخه همین شوهرم همین خرج ها رو برای خانواده ی خودش می‌کنه ولی برای من نه برای من همیشه میگه ندارم ولی ...

ببین خب الآنم شما میخوای طلا بفروشی و لباس بگیری 

اگه به همسرت فشار میاوردی برات بگیره خب حرفت منطقی بود 

اصلا دلیلی نداره همسرت اینهمه خرج دیگران کنه 

آخه همین شوهرم همین خرج ها رو برای خانواده ی خودش می‌کنه ولی برای من نه برای من همیشه میگه ندارم ولی ...

عزیزم اگه برای خانودش خرج میکنه پس حتما پول داره که خرج میکنه

بهش یذره فشار بیار یه لباس بگیر تو سه تا مراسم بپوش

آخه میگه سه تا عروسی دارنهر کدوم بخواد لباس بخره میشه ۲۱ تومن حالا جدا از کفش و کیف و لباس بچه هایش ...

بله درست میگی باید براساس سطح درآمد و زندگی خرج کرد 

منم بهش گفتم چون دستش خالیه بگرده لباس قیمت مناسب تر پیدا کنه ولی میگه لباس محلی میپوشن خب دیگه حداقل یکی دو دست رو باید بخره دیگه کفش و کیف هم میتونه ی رنگ خنثی بخره یا احتمالا داره که با همه لباس ها بتونه ست کنه چون تو چشم نیست خیلی 

بجای کیف و کفش برای بچه هاش خرید کنه 

ببین خب الآنم شما میخوای طلا بفروشی و لباس بگیری اگه به همسرت فشار میاوردی برات بگیره خب حرفت منطقی ...

آره بخدا مادرمم برای همین میگه ، این همه بهش گفتم عروسی جاریم آبروم رو نبر گوش نکرد ولی برای خواهر خودش همش نگران این بود که جاریش یه موقع ازش سرتر نباشه خیلی فرق می‌ذاره بین من و خانواده اش 

2810