2777
2789
عنوان

بی آبی بدن خیلی خطرناکه آیا

94 بازدید | 15 پست

پسرخالم سنگ کلیه داشت  و دکتر که بردنش پسرخالم گریه میکرده  دکتره دیده از چشم پسر خالم اشک نمیاد موقع گریه کردن از خالم پرسیده چرا اشک از چشمش نمیاد خالمم گفته نمیدونم چند روزه اینطوریه  بعد دکتر سریع نامه بستری شدن پسر خاله مو نوشته  خالم گفته چرا دکتره هم گفته بدنش اصلا آب نداره باید بستری بشه  کم آبی بدن خیلی خطرناکه؟(پسرخالم 3 4 سالش بود اونموقع) 

در صف دشمنان کسی جز آشنا ندیدم😅آلاگوز یعنی چشم رنگی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2805
اگه اشتباه نکنم ی هفته بستریش کردن

بعضی وقتام تختها خالیه مادرم امپول دو تومنی داشت الکی نوشتن دو ساعت تحت نظر باشه که پونصد واسه تزریقات بگیرن

⭐️هروقت ناامید شدی این ذکر رو بگو:سبحان الله⭐️اگه حاجتی داری که بهش نمیرسی برو گلزار شهدا و به نیابت از شهدا نذر بردار⭐️نزار هیچ چیز تو رو از نماز خوندن ناامیدت کنه نه اطرافیانت نه گناهات حتی شده نماز مستحبی دو رکعتی نشسته بخون و تو قنوت با خدا فارسی حرف بزن هرچه میخواهد دل تنگت بگو خیلی خوبه⭐️چند شعر زیبا: در جوانی پاک بودن شیوهٔ پیغمبریست ؛ ور نه هر گبری به پیری میشود پرهیزکار / بنی‌آدم سرشت از خاک دارد ؛ اگر خاکی نباشد آدمی نیست.من از چند تا دارو نتیجه خیلی خوبی گرفتم و تا بتونم معرفیشون میکنم قطره پرسیکا برای پوسیدگی و درد دندون روغن بنفشه بر پایه زیتون از سایت mte24 برای سفیدی مو که البته بیماری نیست ولی مثل معجزه بود سیاه شدنش ویتاگنوس برای درد پریود که تو همین سایت گفتن برای نازایی هم استفاده کردن قطره زعفران و اسطوخودوس زردبند برای اعصاب قطره ایبروگل برای مشکلات گوارشی🌱

بعضی وقتام تختها خالیه مادرم امپول دو تومنی داشت الکی نوشتن دو ساعت تحت نظر باشه که پونصد واسه تزریق ...

یاخداااا

بله. بدن بچه سریع بی آب میشه.

الحمدلله که بیمارتون بهتر شدن و مرخص شدن.

من تو دوران تحصیلم، یه بچه آورده بودن بیمارستان با اسهال و استفراغ که به بچه برا استفراغ شیر و مایعات نداده بودن تا استفراغ قطع بشه ولی اسهالش آب بدنش رو تموم کرده بوده. بچه رو وقتی رسونده بودن بیمارستان، تموم کرده بود، طفلی چشماش باز بود و مامانش با گریه و ضجه میگفت همش بی تاب شیرم بود، پزشک بیرون گفته بوده هیچی بهش ندیم، اونم اولش خیلی گریه میکرد برا شیرم، آخرا فقط بهم نگاه میکرد.

من که کلی به هم ریخته بودم بعد از دیدن اون صحنه

طفلی همش یک و نیم سالش بود.

وقتی مایعات کم میشه تعادل الکترولیت به هم میخوره بستری میکنن سرم میگیره خوب میشه

اهان  

احتمالا پس خودمم درگیر بی آبی بدن هستم از صبح تا شب تا تشنه نشم آب نمی‌خورم  و اینکه در طول روز یکی دو بار بیشتر سرویس نمیرم موقع گریه هم از چشام ب زور آب میاد 

اهان احتمالا پس خودمم درگیر بی آبی بدن هستم از صبح تا شب تا تشنه نشم آب نمی‌خورم و اینکه در طول رو ...

یکی دوبار کمه برا دستشویی حتما بیشتر آب بخور ، لیمو و خیار و نعنا  بریز تو آب که دوست داشته باشی بخوری 

بله. بدن بچه سریع بی آب میشه.الحمدلله که بیمارتون بهتر شدن و مرخص شدن.من تو دوران تحصیلم، یه بچه آور ...

دکتره کلی‌ زود تشخیص داده بود که بدنش بی آبه 

بچه های ما نوه های مادربزرگ مادریم زود زود مریض میشن خودشم اسهال و استفراغ   تو این دوران همش بهشون مایعات میدیم غذای آبدار میدیم که بدن بچه بی آب نشه  انگاری خودمم دچار بی آبی بدن شدم 

یکی دوبار کمه برا دستشویی حتما بیشتر آب بخور ، لیمو و خیار و نعنا بریز تو آب که دوست داشته باشی بخو ...

باور کنید صبح تا شب خیلی بیشتر آب بخورم 3 لیوان 

اگه تشنه نباشم میلم به آب نمی‌کشه 

2810