2777
2789
عنوان

تاحالا کسی بوده بچس کمبود وزن داشته ولی خوب شده باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 245 بازدید | 47 پست
اشکال نداره سخت نگیر بدتر میشه...پدرش بدغذانیست؟؟

ن اصلا زور نمیگم برا غذا خوردنش میگم لج میکنه فردا همین سه قاشقم نمیخوره ن والا کلا خانواده شوهرم از غذا خوردن خوبن فقط هم خودم هم شوهرم بچه ک بودیم لاغر بودیم کلا منم لاغر بودم با حاملگی یکم پر شدم ولی بد غذا نبودیم 

بعدشم ول کن توروخدااین بهداشتو هیچی بلدنیستن بیخودی استرس میدن...وقتی متخصص میبری دیگه بهداشت لازم ن ...

منم مخالف بهداشتم نمیبرمش فقط برا دوسالگیش ک دوماه پیش بود بردمش برا قد و وزنش اینجوری گفتن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره والا چنوقتیه همش دستشو رو شکم و نافش میذاره میگه درد میکنه نفخم یکم داره خدامنو بکشه الان تاپیک ...

انشاالله ک چیزیش نیست نفخ و همه دارن نگران نباش من ندیدم این تاپیک رو

انشاالله ک چیزیش نیست نفخ و همه دارن نگران نباش من ندیدم این تاپیک رو

انشالله دعاکن عزیرم😥

میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده❤️ امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘
2805
ن اصلا زور نمیگم برا غذا خوردنش میگم لج میکنه فردا همین سه قاشقم نمیخوره ن والا کلا خانواده شوهرم از ...

خب شاید ژنتیکه..از سردی هم ادم اشتهاش کم میشه من چند روز به پسرم نبات داغ وعرق نعنا میدادم حالا چه گرمش یاازش میموند میزاشتم یخچال سردمیشد میخورد..احساس میکردم بهتر غذامیخوره..یبوست نداره؟؟؟

ممنونم ازت امیدوارم کار ساز باشه برا من

بابا بچه من خیلی خوب غذا میخوره ولی بازم وزنش کمه شاید ژنتیکی بچه لاغره بهداشت به من گفت مهم الان قدشه اگه قدش خوبه وزن مساله حادی نیست 

خدایا جز دل خوش ، آرامش و سلامتی خودم و خانوادم هیچی نمیخوام هر چی خودت بدی شکر ندادی هم شکر 

دختر من تو تاپیکم بخون تو دوران بلوغ از سال 5 کیلو وزن گرفت تا امسال ک 8کیلو وزن اضاف کرد اصلا غصه ش نخور بعدا چنان چاق بشع

ویران شده را حوصله معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 
انشاالله ب حق فاطمه ی زهرا هیچ مشکلی نداشته باشه بچت استرس ب خودت نده انشاالله فردا میری دکتر میگه چ ...

قربونت برم عزیزم انشالله🌹

میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده❤️ امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘
خب شاید ژنتیکه..از سردی هم ادم اشتهاش کم میشه من چند روز به پسرم نبات داغ وعرق نعنا میدادم حالا چه گ ...

ن یوبس نیست حالا من وقتی میبریمش بیرون دور میزنیم خیلی خوب غذا میخوره اونم تازه براش بگیری بخوره ک ادم نمیتونه ٢۴ساعته ک بره بیرون

بابا بچه من خیلی خوب غذا میخوره ولی بازم وزنش کمه شاید ژنتیکی بچه لاغره بهداشت به من گفت مهم الان قد ...

اره برا منم قدش خوبه ولی من لاغریش برام مهم نیست اشتها نداره برا غذا اشتهاشو میخام درست کنم

دختر من تو تاپیکم بخون تو دوران بلوغ از سال 5 کیلو وزن گرفت تا امسال ک 8کیلو وزن اضاف کرد اصلا غصه ش ...

خدا حفظش کنه اره مامانمم میگه بزرگ بشه خودش خوب میشه ولی خب میگم الان یکم جونی بگیره ک با هر بادی مریض نشه

ن یوبس نیست حالا من وقتی میبریمش بیرون دور میزنیم خیلی خوب غذا میخوره اونم تازه براش بگیری بخوره ک ا ...

پس فعالیتش کمه گرسنه اش نمیشه حداقل محیطشوعوض کن یاظرفای غذاشو یااااباهمسالاش یابزرگتراز خودشغذابخوره....

2810