2777
2789
عنوان

تاحالا کسی بوده بچس کمبود وزن داشته ولی خوب شده باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 245 بازدید | 47 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
عبنداره کم کم زیاد میشهانواع کوکو درست کن براشعدای سفره میتونی بدی دیگهپنکیک درست کن با ارد تخم مرع ...

اکثرشونو بهش دادم ی روز میخوره ی روز ن بیشتر اهل مایعاته همش دوس داره اب و ابمیوه و شیر و اینجور چیزارو بخوره

به نظر مولتی ویتامین اشتهای بچه روکم میکنه...ببرمتخصص اطفال خودشون دارومیدن...بعدشم برای ۲سال ۱۱کیلو ...

دکتر اطفالش پزشک ماهریه همه تعریفشو میکنن چند باره میبرم بهداشت میگه قدش خوبه ولی کمبود وزن داره وگرن دکتر خودش میگه نرماله اما خب خوب غذا نمیخوره مشکل من لاغریش نیست اشتهاشه

دختر منم دقیقا همینه دوسال و نیمشه یازده و نیم کیلوعه دکترم بردمش قطره اینا داده اما اصلا انگار نه انگار غذاش کمه بیشتر عاشق مایعاته

میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده❤️ امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘
اکثرشونو بهش دادم ی روز میخوره ی روز ن بیشتر اهل مایعاته همش دوس داره اب و ابمیوه و شیر و اینجور چیز ...

همون شیر رو زیاد بهش بده شیر گاو رو بده، نه شیر خشک، هیچ ضرری هم نداره برادر زاده من شیر خشکی بود بدنش متوسط بود الان شیر گاو می خوره ماشاالله انقد تپل شده

الحمدلله ربِّ العالمین،خدایا تقدیر فرزندانم را زیبا بنویس و آنها رو خوشبخت و عاقبت بخیر بفرما تا من از ته دل بخندم.مهربان پروردگارم!مرا از جانب آنها مورد آزمایش قرار نده.و عاقبتِ تمامِ فرزندانِ این سرزمین را بخیر بفرما.آمین یارب العالمین.
همون شیر رو زیاد بهش بده شیر گاو رو بده، نه شیر خشک، هیچ ضرری هم نداره برادر زاده من شیر خشکی بود بد ...

شیر پاستوریزه براش میگیرم مارک ماجان تاحالا شیر محلی بهش ندادم مگر بخرم ببینم چی میشه

خیلی بده اینجوری ماشاالله جنب و جوششونم زیاده

اره والا چنوقتیه همش دستشو رو شکم و نافش میذاره میگه درد میکنه نفخم یکم داره خدامنو بکشه الان تاپیک پربازدید و دیدم حاام بد شد میخام فردا ببرمش دکتر😭😭😭

میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده❤️ امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘
2810