2777
2789

سلام ب همگی 

پسرم دوسال و دوماهشه کمبود وزن داره یازده و نیم کیلوعه اصلا غذا نمیخوره مگر طوری پیش بیاد ک اونم ی وعده در حد سه قاشق فقط شیرخشک میخوره ی مدت بهش شیر خشک ندادم دیدم ن غذا میخوره ن میوه بخدا دیگه دیوونه شدم هر کسی و میبینم میگه چقد لاغره چیکار کنم اشتهاش خوب بشه؟ شربت زینک و مولتی ویتامینم بهش میدم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره بچه ها بزرگتر بشن غذاشون بهتر میشه من داداشم لب به غذا نمی‌زد الان خیلی خوب شده

با لبات فاتحه هر غمی رو میخونم من به آرامش وحشی چشمات مدیونم....یه پناهنده ترسیده تنهام اما پشت مرز تن تو تا به ابد میمونم...
2805
چکاپدیگه دوساله نباید شیر بدی ک ازشیر بگیر به عدا بیفته

ی مدت گرفتم غذا نمیخورد بجاش ابمیوه میدادم مامانم اینا گفتن ابمیوه نده فردا لاغرتر میشه بخدا دیگه دیوونه شدم نمیدونم چیکار کنم

اخر ماه میبرمش دکتر براش ازمایش بنویسه

ی مدت گرفتم غذا نمیخورد بجاش ابمیوه میدادم مامانم اینا گفتن ابمیوه نده فردا لاغرتر میشه بخدا دیگه دی ...

خب ابمیوه چرا میدادی 

چیزای متنوع درست کنوقتی گرسنه باشع مجبور مبشه بخوره

ان شاللهمنم چندسال پیش از یک تایپیک دیگه یاد گرفتمامتحان کردم بعد دو هفته واقعا موثر بود

بخدا خانواده شوهرم فک میکنن بهش نمیرسم همش ی چی میگن دیگه نمیدونن جونم درومده ولی بی فایده

خب ابمیوه چرا میدادی چیزای متنوع درست کنوقتی گرسنه باشع مجبور مبشه بخوره

مثلا چه چیزایی؟ میوه هارو میدادم بازی بازی میکرد غذاهایی ک دوس داره درست میکردم میگفتم خودش بخوره بازم بازی میکرد باهاش کلا سه قاشق بیشتر نمیخوره 

بخدا خانواده شوهرم فک میکنن بهش نمیرسم همش ی چی میگن دیگه نمیدونن جونم درومده ولی بی فایده

منم همین مشکل رو داشتم

امان از زبون دیگران

گاهی شبها تا صبح گریه میکردم

ولی این روش رو تست کن ان شالله مثل من جواب بگیری

من روزی سه چهار قاشق میدادم

اگه میتونی مثل دارو بده

اگه یکجا نمیخوره

هر چند ساعت یک قاشق بده

ولی برای من معجزه شد

اشتهاش خیلی خوب شد

چند کیلو اضافه کرد

دوباره قطع کردم کم کم اشتهاش مثل قبل شد

الان دوباره بهش میدم

شیره انگور مفیده  خونساز هم هست

مثلا چه چیزایی؟ میوه هارو میدادم بازی بازی میکرد غذاهایی ک دوس داره درست میکردم میگفتم خودش بخوره با ...

عبنداره کم کم زیاد میشه

انواع کوکو درست کن براش

عدای سفره میتونی بدی دیگه

پنکیک درست کن با ارد تخم مرع موز خرما بده دستش

جوپرک بزار بپزه قاطیش موز و خرما با سیب بکن بده بهش

عداهاش انگشتی درست کن

کدبیده مرع درست کن کنارش بردکلی هویج سیبزمینی ابپز کن یا تعت بده

باهرچی ک میخوره مواد ددست کن سمبوسش کن

2810