2777
2789
عنوان

لطفا بیاید صحبت کنیم

653 بازدید | 166 پست

من دیروز صبح مامانمینا رفتن مراسم فاتحه شهر دیگه خودمو و خواهرم تنها بودیم ظهر اون رفت سرکار منم جون باید پانسمان عوض میکردم دوستم اومد رفتیم پانسمان عوض مردم برگشتم خونه دیدم خواهرم گفت با دوست پسرش میخواد بیاد خونه سر همین بحثمون شد کلی اما هرکار کردم نشد با پسره اومد ساعت دوازده بود دیگه پاشدم رفتم الکی گفتم خالم میخاد بیاد ک پسره بره تا رفت 

امروزم رفتم دانشکاه و اومدم و باز پانسمان عوض کردم بعد من درد داشتم فقط رو شکم بودم گوشیمو زدم شارژ اقا خواهرم از اتاق اومد شروع کرد دعوا ک تو پاشو من گوشیمو بزنم شارژر، شارژرمو کشید و بهم حمله کرد زد تو پانسمانم کلی بحث تا اخر با گریه و دعوا بالاخره ول کرد رفت تو اتاق اماا من خیلی ناراحت شدممم اصلا دلمم پر شد که این میبینه من درد دارم دراز کشبدم چحور اینکارو کرد زنگ زدم مامانم گفت تزدیک خونه ایم کفتم باشه بیاید

بعد مامانمینا اومدن رفتم جلو در تا اومدن داخل گریه ام گرفت خیلی دلم پر بود بعد اومدم تو اتاق مامانمو در جا گفتم بیا اول میخواستم بش بگم ک دیشب دوس پسرشو اورد چون خیلی ناراحت شده بودم اما قبل اینکه مامانم بیاد خواهرم اومد کیفمو بلند کرد پرت کرد سمتم منم زدم تو صورتش خلاصه کنم براتون در اخررررر مقصرر من شدمم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2805
بعد مامانمینا اومدن رفتم جلو در تا اومدن داخل گریه ام گرفت خیلی دلم پر بود بعد اومدم تو اتاق مامانمو ...

بابامم گوشیشو پرت کرد کوشیش کلا شکست مقصر همه چیزم من شدم ک چرا گریه کردی تا اومدیم اون هرکار کرد تو ساکت میموندی  افتضاح دلم گرفته اصن حالم بده

عزیزم میفهممت ناراحت نباش میتونی بامن صحبت کنی

همه چیز افتاد گردن من اصلا حالم انقدر بده بعد اون پر رو پرو به من چیز میگه اصلا خجالتم نمیکشید ک من حتی این همه پسره رو اورد مخالف بودم بازم چیزی نگفتم

عزیزم حق داری ولی ی مدت باهاش دم پرش نشو انگار وجود خارجی نداره هرچی گفت به دیوار میگه

خیلی برا بابام ناراحت شدم بیشتر کناه داشت تو این شرایط گوشیش کلا خراب شد بعد یجور وانمود میکنه که انگار تقصیر منه 

خیلی برا بابام ناراحت شدم بیشتر کناه داشت تو این شرایط گوشیش کلا خراب شد بعد یجور وانمود میکنه که ان ...

عزیزم خوبه که عاقلی ولی بزار ی چیزی بهت بگم منو22سالم و متاهلم توی زندگی انقدر مشکلات بوجود میاد که باید قوی باشی عزیزم

عزیزم خوبه که عاقلی ولی بزار ی چیزی بهت بگم منو22سالم و متاهلم توی زندگی انقدر مشکلات بوجود میاد که ...

اره اما من کلا خیلی ادم حساسی ام ولی واقعا از اینکه همه چیز اینجور بیوفته گردن ادم در صورتی ک کاری نکرده واقعاا خیلی بهم فشار میاد یعنی اون لحظه ک تا اومدن گریه ام گرفت اصلااا دست خودم نبود 

اره اما من کلا خیلی ادم حساسی ام ولی واقعا از اینکه همه چیز اینجور بیوفته گردن ادم در صورتی ک کاری ن ...

چون دیروزم خودم با این حالم ک جراحی کردم وایسادم شام درست کردم بعد امشب این دید حالم بده نمیتونم دیگه وایسم حتی نکرد ی غذایی درست کنه فقط به فکر پسر و بیرون این چیزا

2810