2777
2789
عنوان

انتقام از مادر شوهر

118 بازدید | 8 پست

حوصله بحث با شوهرم ندارم.میخام اصن دیگه ریخت مادر شوهرمو نبینم ولی شوهرم مدام مجبورم می‌کنه دوشنبه خاب ندارم چطور دیگه نبینمش بدون اینکه حرو بحثی یا شوهرم داشته باشم هرشب پدرشوهرم ی بهونه میتراشه ک بریم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آخ منم اینقدر بدم‌میاد ازشونولی مجبوووورم برم

من هیچوقت قهر نکردم.براهمین ب خودشون اجازه میدم همه چیز بگن بهم.و شوهرمم میگه نشنیدم.دارم دیونه میشم از دستشون

2805
من هیچوقت قهر نکردم.براهمین ب خودشون اجازه میدم همه چیز بگن بهم.و شوهرمم میگه نشنیدم.دارم دیونه میشم ...

منم قهر نکردم

میدونی خونه‌ای که میشینیم مال پدرشوهرمه

مستقیم تو رومون میگه اگه نیاید خونمون باید خونمو خالی کنید

تازه ازمون کرایع‌هم میگیره

شرایط رفتن از خونشون رو نداریم ولی انشالله یه روزی برم دیگه عمرا اگه برم خونشون،بعد با چی میخوان تهدیدم کنن

منم قهر نکردممیدونی خونه‌ای که میشینیم مال پدرشوهرمهمستقیم تو رومون میگه اگه نیاید خونمون باید خونمو ...

من نزاشتن هزار تومنم خرج کنه.چون عوضش حق سکوت میخاست

بهترین کارو کردیمنم اگر عقل الان رو داشتم عمرا اگه قبول میکردم بیام تو خونه‌ای کع مال اونا باشه آدم ...

کاش خدا ی زبونی بهم بده  جوابش بدم‌.قغل میشم انگار.