2777
2789
عنوان

مدیریت بازرگانی روزانه یا کنکور مجدد

| مشاهده متن کامل بحث + 121 بازدید | 23 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من ب این فک میکنم که اگر هر راهی رو بخوام برم واقعا تمام و کمال خودم رو وقفش کنم، اگر مدیریته که واق ...

نه نه پرستيژ و اسم نميشه دليل انتخاب يه رشته

تو بايد اول هدف اصلى تو مشخص كنى بشين براى خودت سبك سنگين كن ، تحليل كن مثل مثلا چيزى كه نوشتم :

يا پرستيژ و اسم اون تجربيا(كه معلوم نيست شهر خودت حتما قبول شى يا نه، وسطش نگى اه ديگه از هر چى تجربيه حالم به هم ميخوره …..)

يا اوج مديريت بازرگانى(سراسرى شهر خودت ، ديگه زمان فعليتم هدر ندادى و چيزاى ديگه)

2805
من ب این فک میکنم که اگر هر راهی رو بخوام برم واقعا تمام و کمال خودم رو وقفش کنم، اگر مدیریته که واق ...

پرستیژ و اسم در نهایت برات خوشحالی نمیاره. چون تو داری اون حقیقت رو زندگی می‌کنی. 

Ninisitewomen رو تو تلگرامت سرچ کن. کار درست های اینجا اونجا جمعند. 

من اینو خوندم

ولی واااااقعا دوسش نداشتم

و اینکه میگی کار

دو تا سوله ادم ازمون میدادیم

۲-۳ نفر میخواستن

اون دو سه نفر از قبل انتخاب نشده بودن ینی؟؟

پارتی اگه داری حرفت درسته

نه نه پرستيژ و اسم نميشه دليل انتخاب يه رشتهتو بايد اول هدف اصلى تو مشخص كنى بشين براى خودت سبك سنگي ...

خیلی ممنون واقعا فکرم رو باز کردین

نظر شما چیه خودتون بودید کدومو انتخاب میکردین؟

من خودم یکم دارم اخت میشم با این مدیریته

چون چهل دقیقه با شهرم فاصله دارم و هم دارم تو خوابگاه مستقل میشم هم خانواده مم میتونم ببینم ب راحتی و از این لحاظا برام خیلی خوبه این مدیریته ، بعد اینکه شیفت شب و اینا نداره در آینده اگر مشغول ب کار بشم زندگیم رو تحت شعاع قرار نمیده با توجه ب اینکه دختر م

من اینو خوندمولی واااااقعا دوسش نداشتمو اینکه میگی کاردو تا سوله ادم ازمون میدادیم۲-۳ نفر میخواستناو ...

خواهر دوستم بدون هیچ پارتی بانک ملی قبول شد بیس و هفت سالشه دوتا خونه داره ، ارشد یادمه رتبه ش ۱ شد،

ب درس خوندن هم بستگی داره ب پارتی هم بستگی داره

خیلی ممنون واقعا فکرم رو باز کردیننظر شما چیه خودتون بودید کدومو انتخاب میکردین؟من خودم یکم دارم اخت ...

بستگى به خودت داره عزيزم

به علايقت، روحياتت ، هدفى كه دارى

من با اين كه رياضى بودم وقتى رفتم دانشگاه ديدم پزشكى رو هم خوشم مياد، ولى يه بار با يه استادمون صحبت كردم گفت پزشكى سختياى خاص خودشو داره، روحيه ت بايد بهش بخوره

و دقيقا من روحيه م اصلا انقدر قوى نيست كه مثلا براى ٤ روز پشت سر هم ٢٠ نفر مريض اورژانسى نگران ببينم، خودم اون وسط بيشتر نگرانشون ميشم غش ميكنم 🤣😂 نميتونم آرومشون كنم

بايد ببينى مال اون كار هستى يا نه

برو تو كارايى كه تو رويات بهشون فكر ميكنى، تحقيق كن ببين چه ويژگى هايى بايد داشته باشى

ديگه اين بهترين راهيه كه كمكت ميكنه فكر كنم