2777
2789
عنوان

بنظرتون چرا حضرت فاطمه(س) به مامانم این حرفو زده

| مشاهده متن کامل بحث + 439 بازدید | 37 پست
عزیزم چ قشنگ و تاپیکی هس که خیلی انرژی خوبی بهم دادخوشبخت از این لحاظ که بعد اونهمه سختی شمارو حامله ...

من اصن نخاستم خوشبخت باشم ی زندگی معمولی مثل بقیه میداشتم با مشکلات معمولی چی میشد؟بخدا انقدر عجیبه مشکلاتم...

کلاس🤓آٓنلاین😍خصوصی🤩زبان انگلیسی🥰کودک و نوجوان🧑‍🏫سرعت و کیفیت یادگیری بالاتر از آموزشگاهای بیرون و قیمت بسیار مناسبتر🐱 برای اطلاعات بیشتر به آیدی زیر در تلگرام یا ایتا پیام بدین👇 e_light_academy

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
تا خوشبختی رو چی ببینیسختی همه دارن من سه بار نزدیک بود خودمو بکشم خیلی سختی کشیدم

تو سه بار؟ من خیلیییی بار.بارها تو ذهنم برنامه ریزیش کردم ولی از خدا خاستم نذاره اون دنیامو خراب کنم  شکر نذاشت 

کلاس🤓آٓنلاین😍خصوصی🤩زبان انگلیسی🥰کودک و نوجوان🧑‍🏫سرعت و کیفیت یادگیری بالاتر از آموزشگاهای بیرون و قیمت بسیار مناسبتر🐱 برای اطلاعات بیشتر به آیدی زیر در تلگرام یا ایتا پیام بدین👇 e_light_academy

من کی باشم دعا کنم اما درحق شما دراین دل شب از خدا میخواهم به حاجت دلت برسی وارامش داشته باشی امین

ممنونم عزیزم ان شالله. چند روز دیگه برای بار دوم ای یو ای دارم

خیلی میترسم بچه دار نمیشم

تو سه بار؟ من خیلیییی بار.بارها تو ذهنم برنامه ریزیش کردم ولی از خدا خاستم نذاره اون دنیامو خراب کنم ...

اخه منو که نمیشناسی چقدر زن سفتی هستم ببین به کحا رسیدم

سنمم کم نیست عاقلو بالغم 

چقدر ازت حس خوبی میگیرم

ممنونم عزیزم ان شالله. چند روز دیگه برای بار دوم ای یو ای دارمخیلی میترسم بچه دار نمیشم

ان شا الله حصرت معصومه به شماهم یک پسر بده 

ایشون به من گفتن دیگه نگو که ما به یاد شما نیستیم 

چون من بسیار نامید بودم ودر زبان گفتم که نه دعا میخونم نه نماز نه اعتقاد به قم دارم نه مشهد 

مثلا یکیش چیه

حالم بد میشه بگم....ساده ترینش و بی اهمیت ترینش بیماری پیرونی شوهرم ک بهم قبل ازدواج دروغ گفت سالمه و ۷ ساله ازدواج کردیم حتی عمل کرد اما ۱ بارم نتونستیم رابطه برقرار کنیم منم شرایط طلاق ندارم دوسشم دارم.تازه این مشکل گفتنش اذیتم نمیکنه اونایی که نمیتونم بگم ۲۰ ساله اذیتم میکنه مثلا مادرم بیماری روانی عجیبی داره که خودشو پدرمو آزار جسمی میده و باعث شده هردوشون مریض شن😭😭😭😭

بیماری عجیب مادرت چیه وسواس؟

نه اسم نداره. هروی گشتم پیدا نکردم برا چی میپرسی؟مشکلش اینه ی نفر بش میگه چاق شدی ازون موقع رژیم سخت میگیره و خودش اسکلت شده هیچی نمیخوره و درد روده و نفخ شدید داره ازون طرف بابامو زور میکنه انقدر غذا بخوره ک بالا بیاره ک مبادا لاغر شه بابامم خیلییییییی چاق شده کاش من بمیرم دیگه مریضیشونو نبینم😭😭😭😭😭

2810