کبری_زن_اصغر_سبیل مدیر استارتر عضویت: 1403/03/29 تعداد پست: 2039 عنوان انگار تو مدرسه شکنجممیکنن 121 بازدید | 16 پست چکار کنم دلم گرفته میخوام گریه کنم که چرا فردا میرم مدرسه😭😭😭 🔴کاربری دست دو نفره🔴برای ظهور امام زمان عزیزمون صلوات بفرستین🤲🏻 1403/08/30 | 01:58 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
الماس1400 عضویت: 1400/03/03 تعداد پست: 42015 چندمی از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌ تو بازی کن عمو .......! نویـســـــــنده خــــــــــداس❤ هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه پاره نمیشه ؛؛؛ خداهست خداهست خداهستـــ میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره میخام خوب باشم بندش نمیزاره ، عجب بساطی داریما ، بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶ ب مشکلت بگو 😒 خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖
esfandi75 عضویت: 1399/04/31 تعداد پست: 9805 منم معلمم حس تو رو دارم😑 بدجوری سوختیم ولی خب ته دیگمون مشتی شد..!
مهرآذین12 عضویت: 1403/08/29 تعداد پست: 142 چون شبا دیر میخابیمیگذره یروزی دلتم تنگ میشه تازه قدر بدون
کبری_زن_اصغر_سبیل مدیر استارتر عضویت: 1403/03/29 تعداد پست: 2039 چندمی ۱۰ 🔴کاربری دست دو نفره🔴برای ظهور امام زمان عزیزمون صلوات بفرستین🤲🏻
الماس1400 عضویت: 1400/03/03 تعداد پست: 42015 ۱۰ اولین سال چرته از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌ تو بازی کن عمو .......! نویـســـــــنده خــــــــــداس❤ هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه پاره نمیشه ؛؛؛ خداهست خداهست خداهستـــ میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره میخام خوب باشم بندش نمیزاره ، عجب بساطی داریما ، بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶ ب مشکلت بگو 😒 خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖
کبری_زن_اصغر_سبیل مدیر استارتر عضویت: 1403/03/29 تعداد پست: 2039 تا دیپلم خیلی مونده؟؟ دهمم 🔴کاربری دست دو نفره🔴برای ظهور امام زمان عزیزمون صلوات بفرستین🤲🏻
کبری_زن_اصغر_سبیل مدیر استارتر عضویت: 1403/03/29 تعداد پست: 2039 اولین سال چرته خیلینمیدونم چرا بغض کردم 🔴کاربری دست دو نفره🔴برای ظهور امام زمان عزیزمون صلوات بفرستین🤲🏻
الماس1400 عضویت: 1400/03/03 تعداد پست: 42015 خیلینمیدونم چرا بغض کردم رشته ات چیه از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌ تو بازی کن عمو .......! نویـســـــــنده خــــــــــداس❤ هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه پاره نمیشه ؛؛؛ خداهست خداهست خداهستـــ میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره میخام خوب باشم بندش نمیزاره ، عجب بساطی داریما ، بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶ ب مشکلت بگو 😒 خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖
کبری_زن_اصغر_سبیل مدیر استارتر عضویت: 1403/03/29 تعداد پست: 2039 منم معلمم حس تو رو دارم😑 چرامن احتمال اینه دلیل بغضم که هیچی یاد ندارم 🔴کاربری دست دو نفره🔴برای ظهور امام زمان عزیزمون صلوات بفرستین🤲🏻
کبری_زن_اصغر_سبیل مدیر استارتر عضویت: 1403/03/29 تعداد پست: 2039 رشته ات چیه انسانی 🔴کاربری دست دو نفره🔴برای ظهور امام زمان عزیزمون صلوات بفرستین🤲🏻
esfandi75 عضویت: 1399/04/31 تعداد پست: 9805 چرامن احتمال اینه دلیل بغضم که هیچی یاد ندارم چون پسرا بشدت شلوغن و هیچی حالیشون نیس.فقط دعوا کردنو و فحش دادن بلدن تو کلاس😑کلاس چهارمن بدجوری سوختیم ولی خب ته دیگمون مشتی شد..!
esfandi75 عضویت: 1399/04/31 تعداد پست: 9805 چرامن احتمال اینه دلیل بغضم که هیچی یاد ندارم چون پسرا بشدت شلوغن و هیچی حالیشون نیس.فقط دعوا کردنو و فحش دادن بلدن تو کلاس😑کلاس چهارمن بدجوری سوختیم ولی خب ته دیگمون مشتی شد..!
الماس1400 عضویت: 1400/03/03 تعداد پست: 42015 انسانی اوفف منم هسم جامعه تاریخ علوم فنون اینا سختهن بخصوص تاریخ تاریخ البته اگ معلمت خوب باشه میتونی قشنگ بخونی ولی تاریخ داشتم ۲۰ صفحه بوده ولی میتونی تو زیاد بخودت سخت نگیر انشالله ک کنار میایی از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌ تو بازی کن عمو .......! نویـســـــــنده خــــــــــداس❤ هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه پاره نمیشه ؛؛؛ خداهست خداهست خداهستـــ میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره میخام خوب باشم بندش نمیزاره ، عجب بساطی داریما ، بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶ ب مشکلت بگو 😒 خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖