2777
2789
عنوان

سزارین

62 بازدید | 13 پست

سلام خانما امروز ۱۰ روزه ک تقریبا از سزارینم میگذره سمت چپ بخیم خوب شده ولی سمت راست ب اندازه ی دوسانت قرمزه و برامده رفتم امروز پیش دکترم نشون دادم میگه چون زیر شکمت چربی هست بحاطر همون جوش نخورده گفت مدام بشور و سشوار بکش حالا میخوام بدونم تجربه شما چیه چیکار کنم زودتر جوش بخوره چون همون ب شدت درد میکنه 

اسی درد زیاد داشتی؟ منم یک شنبه میرم عمل 

فقط 2 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایا شکرت واسه اون وقتایی که معلم میخواست درس بپرسه ولی زنگ میخورد،واسه خنکی رخت خواب تازه پهن شده تو تابستون ، واسه بوی غذای مامان ، واسه خوراکی خریدنای بابا،واسه لذت خاروندن جای کش جوراب ، واسه مزه نارنگی ، واسه بوی لاک ، طلوع خورشید ، واسه بوی تن نوزاد ، خوردن چای تو هوای سرد ، لیسیدن انگشت بعد از خوردن پفک نمکی واسه همه چیزایی که دادی و نمیبینیم شکرت💫👌💜

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
عزیزممم بسلامتی ایشالا😍

فدایت

فقط 2 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایا شکرت واسه اون وقتایی که معلم میخواست درس بپرسه ولی زنگ میخورد،واسه خنکی رخت خواب تازه پهن شده تو تابستون ، واسه بوی غذای مامان ، واسه خوراکی خریدنای بابا،واسه لذت خاروندن جای کش جوراب ، واسه مزه نارنگی ، واسه بوی لاک ، طلوع خورشید ، واسه بوی تن نوزاد ، خوردن چای تو هوای سرد ، لیسیدن انگشت بعد از خوردن پفک نمکی واسه همه چیزایی که دادی و نمیبینیم شکرت💫👌💜
اسی درد زیاد داشتی؟ منم یک شنبه میرم عمل

بسلامتی عزیزم 🥰😍😍 خود عمل ک کلا دردی نداره بعدشه فقط ک باید از تخت بیای پایین اونم با شیاف دیکلوفناک قابل تحمله عزیزم 

فقط هرروز برو حموم بیرون اومدی سریع با سشوار خشک کن تنها راهش همینه

با لبات فاتحه هر غمی رو میخونم من به آرامش وحشی چشمات مدیونم....یه پناهنده ترسیده تنهام اما پشت مرز تن تو تا به ابد میمونم...
هر روز میشورم ولی چند روزه این قرمزی درد میکنه

اره منم همینطوری شدم ببخشید اینو میگم منم سمت راست بخیم قرمز شده بود و می‌سوخت وحشتناک حتی دقت که میکردم انگار سر سوزن باز شده بود خیلی ترسیدم مامانم واسه این موقع ها یکم تریاک کنار گذاشته آورد زیر بخیه هام دود کرد دوسه روزه خشک شد کلا قرمزیشم رفت

با لبات فاتحه هر غمی رو میخونم من به آرامش وحشی چشمات مدیونم....یه پناهنده ترسیده تنهام اما پشت مرز تن تو تا به ابد میمونم...
بسلامتی عزیزم 🥰😍😍 خود عمل ک کلا دردی نداره بعدشه فقط ک باید از تخت بیای پایین اونم با شیاف دیکلوف ...

منم چند روز بعد عمل برآمدگی داشتم گفت هماتوم داری تو سونو یه تیکه لخته خون ، سیاه دونه با عسل دارم میخورم خیلی بهتر شده خداروشکر کوچک شده حتما یه سونو برو

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40