2777
2789

خب شما بگید

برای ازدواج خوبببب

❌️لطفا زیر ۲۲ در تاپیک های ازدواج من شرکت نکنن و ❌️سوگیری نداشته باشید مثلا اگه خیانت دیدید یا طلاق گرفتید لطفا نگید همه مردا مثل همن و... از تجربه های فقط صرف خودتون نگید از چیزایی ک دیدید در اطرافیان و خودتون بگید حرفهایی ک از کتاب ها و روانشناس ها یاد گرفتید، عمه تراپی نباشه🥲من ب تجربه های خیییلی عمیق و خوب بزرگتر از خودم احتیاج دارم ن بچه ها/ برام دعا کنید حالم خوب نیس ۳۲۱/

شهید نوید صفری رو تازه شناختم

ولی برای ازدواج با عشقم. شهید ابراهیم هادی و شهید محمدرضا تورجی زاده و شهید حاج سعید سامانلو رو واسطه کردم و خداروشکر درست شد!

شهید محمدرضا تورجی زاده معروف هستن به شهید سه سوته در اصفهان.... سریع برای مسائل عاطفی جواب میده

پرستار💛سوال پزشکی داشتین در خدمتم👩‍⚕️ با احترام:درخواست دوستی نمی پذیرم سوالی داشتین تگم کنید🤎شهید ابراهیم هادی💚

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شهید نوید صفری رو تازه شناختمولی برای ازدواج با عشقم. شهید ابراهیم هادی و شهید محمدرضا تورجی زاده و ...

اره انگار برا منم جواب داده نمیدونم کدوم شهید بود ولی همه اینا رو تازه براش میخونم 

من عشقم شرایط مالیش خوب نیس نمیاد جلو نمی‌دونم چطور قراره عقد کنیم و چطور قراره حاجت بگیرم 

شما چیکار کردید؟

❌️لطفا زیر ۲۲ در تاپیک های ازدواج من شرکت نکنن و ❌️سوگیری نداشته باشید مثلا اگه خیانت دیدید یا طلاق گرفتید لطفا نگید همه مردا مثل همن و... از تجربه های فقط صرف خودتون نگید از چیزایی ک دیدید در اطرافیان و خودتون بگید حرفهایی ک از کتاب ها و روانشناس ها یاد گرفتید، عمه تراپی نباشه🥲من ب تجربه های خیییلی عمیق و خوب بزرگتر از خودم احتیاج دارم ن بچه ها/ برام دعا کنید حالم خوب نیس ۳۲۱/
2805
عزیزم تو مهمونی ها، همایش های شهرتون، گردهمایی ها، مستجد فعال باش خیلی تاثیر داره برای ازدواج

کدوم مهمونی مهمونی نداریم 

همایش هم ک نمیدونم اصلا کجا هستن و خیلی کم هستن

گردهمایی هم همچنین 

اره انگار برا منم جواب داده نمیدونم کدوم شهید بود ولی همه اینا رو تازه براش میخونم من عشقم شرایط مال ...

الهی بمیرم عزیزممم 

من هرشب سوره واقعه میخوندم 

شب دهم حاجت گرفتم (نیت کن و هرچند شب ک دلت میخاد بخون و از این ۳ شهیدی ک گفتم بخواه فوراً دست و بالش وا شه عشقت)

شرایط ما بد نبود 

ولی خب داشت جمع و جور می‌کرد خودشو 

۱۰۰۱ مرتبه ذکر یا ودود بگو برای زیاد شدن محبت بینتون 

آیت الکرسی بخون برای سلامتی و اینکه فوراً دست و بالش وا شه و بیاد جلو

ذکر (یا رازق ) بگو روزی ۱۰۰ مرتبه که رزق و روزیش زیاد شه

پرستار💛سوال پزشکی داشتین در خدمتم👩‍⚕️ با احترام:درخواست دوستی نمی پذیرم سوالی داشتین تگم کنید🤎شهید ابراهیم هادی💚

الهی بمیرم عزیزممم من هرشب سوره واقعه میخوندم شب دهم حاجت گرفتم (نیت کن و هرچند شب ک دلت میخاد بخون ...

بیچاره حمایت خانوادشو نداره اصلا و فقط کل داراییش جنس هاش هس ک سه میلیارده اونا هم خب جنس هستن برا خرید و فروش و منیع درامدش اونا هس

کل داییش همونه

موندم چیکار کنم🤧 دوسش دارم ولی کل آشنا و فامیلم منتظرن من با یه آدم خر پول ازدواج کنم🫠

هرجا شده برو کتابخونه باشگاه خانه بازی

خآنه بازی برا چی 

اونجا ک فقط خانمان ‌