2777
2789
عنوان

برادر زن از اموال داماد سهمی داره 🤔😳

| مشاهده متن کامل بحث + 5051 بازدید | 148 پست
من باشم بابامو میارم خونه ی خودمیه مدت پیشت بمونه مادر بخاطر پول هم که شده مجبور میشه کوتاه بیاد

:) 

#ملی_گرا 💚🌱                                                                                                                    آریایی پرست هستم ،من دختر ایرانم.... ایلدا هستم از نسل ارتمیس و نژاد بی همتای کوروش بزرگ😍                          #درتکاپوی_آفرینش_دوباره                            خیلی جالبه ما فکر میکنیم هرچیزی که میبینیم یا حس ‌میکنیم رو باید بگیم اما :ادب یعنی اندکی تأمل میان آن چیزی که من حس میکنم و آن چیزی که بروز میدم...                                                (من کورش هخامنشی فرمان دارم که بر مردمان ملال نرود که ملال مردمان ملال من است و شادمانی مردمان شادمانی من.بگذارید هر کس به ایین خویش باشد.زنان را گرامی بدارید.فرودستان را در یابیدو هر کس به تکلم قبیله خویش سخن گوید.گسستن زنجیرها ارزوی من است.ما شب و شقاوت را خواهیم زدود و زندگی را ستایش خواهیم کرد.تا هست سرزمین من اسمانی باد) مستدام باد ایرانِ کوروش 🫶
مامانت چقد مامان منه

چقدر تلخ... 

پس دردی که ما کشیدیم رو تجربه کردی و برات متاسفم 🥺💙

#ملی_گرا 💚🌱                                                                                                                    آریایی پرست هستم ،من دختر ایرانم.... ایلدا هستم از نسل ارتمیس و نژاد بی همتای کوروش بزرگ😍                          #درتکاپوی_آفرینش_دوباره                            خیلی جالبه ما فکر میکنیم هرچیزی که میبینیم یا حس ‌میکنیم رو باید بگیم اما :ادب یعنی اندکی تأمل میان آن چیزی که من حس میکنم و آن چیزی که بروز میدم...                                                (من کورش هخامنشی فرمان دارم که بر مردمان ملال نرود که ملال مردمان ملال من است و شادمانی مردمان شادمانی من.بگذارید هر کس به ایین خویش باشد.زنان را گرامی بدارید.فرودستان را در یابیدو هر کس به تکلم قبیله خویش سخن گوید.گسستن زنجیرها ارزوی من است.ما شب و شقاوت را خواهیم زدود و زندگی را ستایش خواهیم کرد.تا هست سرزمین من اسمانی باد) مستدام باد ایرانِ کوروش 🫶

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پس نظرم این بار شما مقاومت کنیدالبته بازم هرچی خودتون صلاح میبینید، چون هیچ کسی از فردای خودش خبر ند ...

عزیزم در نهایت کاسه کوزه ها سر من شکسته میشه 

بابا  در نهایت مثل همیشه برمیگرده به مامانم و به حرفای مامانم راضی میشه تلاش ما بیهوده هست.... 

اینو این همه سال دخترشون بودن، بهم ثابت کرده

اینکه این مدلی هستند بسیار عالیه و جای تحسین داره..منتها ای کاش مادرتون جوره دیگه ای از این موهبت اس ...

متاسفانه مامانم قدر ندونست و نمیدونه 

اما مطمعنم روی پیشمون میشه

عزیزم در نهایت کاسه کوزه ها سر من شکسته میشه بابا در نهایت مثل همیشه برمیگرده به مامانم و به حرفای ...

متاسفانه د‌ور از ذهن نیست همچین چیزی

سخته قبول دارم

حداقل ای کاش یکی اون دایی رو بشونه سرجاش

هر آدمی، چه پولدار و چه بی‌پول، چه زن و چه مرد، چه پیر و چه جوان ممکن است به بی‌شعوری مبتلا شود. نه باهوش بودن و نه کودن بودن، هیچ‌کدام مانع از ابتلا به این عارضه نمی‌شوند. به عبارت دیگر، بی‌شعوری مرضی است که می‌تواند هر کسی را در هر زمانی، بدون هیچ هشداری، آلوده کند

متاسفانه مامانم قدر ندونست و نمیدونه اما مطمعنم روی پیشمون میشه

بلله شک نکن

دیدم که میگم ...

هر آدمی، چه پولدار و چه بی‌پول، چه زن و چه مرد، چه پیر و چه جوان ممکن است به بی‌شعوری مبتلا شود. نه باهوش بودن و نه کودن بودن، هیچ‌کدام مانع از ابتلا به این عارضه نمی‌شوند. به عبارت دیگر، بی‌شعوری مرضی است که می‌تواند هر کسی را در هر زمانی، بدون هیچ هشداری، آلوده کند

متاسفانه د‌ور از ذهن نیست همچین چیزیسخته قبول دارمحداقل ای کاش یکی اون دایی رو بشونه سرجاش

از رو نمیرن. 

ما بچه‌ها دوسال پیش یه دعوا و قهر راه انداختیم ولی خوش و خرم اومدن اشتی کردن چون براشون سود داره 

چقدر تلخ... پس دردی که ما کشیدیم رو تجربه کردی و برات متاسفم 🥺💙

اتفاقا یه ماه پیش منو بخاطرداییم تقریبا از خونه بیرون کرد 

باخودم عهد کردم رفتم شهرستان نرم خونش یا درحد یه سرزدن برم 

میشه واسه صابخونه شدنمون یه صلوات بفرستی؟؟  بگومنم واست بفرستم😍😍😍😘 وَقُلْ رَبِّ أَنْزِلْنِي مُنْزَلًا مُبَارَكًا وَأَنْتَ خَيْرُ الْمُنْزِلِينَ
از رو نمیرن. ما بچه‌ها دوسال پیش یه دعوا و قهر راه انداختیم ولی خوش و خرم اومدن اشتی کردن چون براشون ...

حاضرن همجوره حتی تحقیر بشن ولی دست از دامن خواهره پر سود برندارن

😏

از خوندن پستت اعماق وجودم سوخت... چون حقیقت همیشه تلخه 🥺 متاسفانه تموم حرفات حقیقت بود. پدرم میتونس ...

ببین عزیزم اگه تند گفتم خواستم تلنگر باشه

خواستم کمکت کنم به روش خودم

از خواهر برادراتم جدا شو

باور کن هر خبری از اون زن بهت برسه بهم میریزتت 

از هر روزنه ای که قراره مادرت رو بهت وصل کنه دور شو

زندایی من زن خوبیه

همیشه خیرخواهی بوده

اما اونم بلاک کردم

جون از اون زن حرف می‌زد

عذاب وجدانم نگیر

هر مادری لایق جایگاه مقدس مادری نیست

ازشم نترس

اینا فقط لب و دهنن

تو از مادرت آسیب ندیدی

از مردی که ذلیله و ۴۰ سال این زن رو با ابهت نشون داده آسیب دیدی

کلا بزارشون کنار

بخدا اوایل سخته

بعد مزه خوشبختی رهایی رو میچشی

بکن این دندون خراب رو

حالا هر کی میخواد باشه

من خونمو دادم اجاره دور شدم رفتم مستاجری 

بابا تو که خونت جداست

نمیدونی من چه سختی ای رو تحمل کردم

نمیدونی چجوری جلوش وایسادم و بهش نارو زدم

من جلوی همه خوردش کردم و رفتم

مادرت نارسیسته خودشیفته اس اینجور شخصیت ها فرزند دختر رو قربانی می کنن

به پسرا زورشون نمیرسه

فوق العاده باهوشند

تو براش زندانی ای و اون زندانبان که هم ازت نگهداری می کنه مراقبته هم نمیزاره نفس بکشی

بخاطر همون عذاب وجدان میگیری

پدرتم شخصیت ترسویی داره

و همش میخواد یه تیم درست کنه جلوش وایسه اما چون به این روند عادت کرده نیمه های راه پشیمون میشه و وای به اون  بدبختی که میمونه وسط

من کسی هستم که تو شرایط تو بوده

ماشین رو قبول نکن و همشون رو بلاک‌کن

همه رو

همه رو

بزار رنگ خوشبختی و آرامش رو ببینی

انقد آدم مهربون هنو تو دنیا هست که تو ندیدیشون

نمیخوای یه روح از خدا رو تجربه کنی

تو دور و برت آدم بدذات دیدی فقط

زندگیت رو تکی بساز مطمئنم که میتونی

چون خوبی اینجور خانواده ها اینه که فرزند دختر رو سرسخت بار میارن پسر رو ترسو بی عار و به دردنخور

یه زندگی ای بسازی که باورتم نشه

ماها قوی هستیم

اما انقد غصه خوردیم جسم ضعیفی داریم

آ اس آ و پرانول در هفته یکی دو بار بخور

بچه هایی مث ما قلبشون پاره پاره اس

نخوری بیماری قلبی میگیری

خواهرم عمل قلب باز شد

من در آستانه بودم متوجه شدم

دور شو و زندگیت رو بساز خواهش می کنم نمون و مریض شو

چه عجیب من فقط شنیدم تا حالا از نزدیک ندیدم کسی برادرشو به بچه هاش ترجیح بده

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید
اره واقعا امیر شرایط رو میدونه و خیلی مرام میذاره که به روم نمیاره....

خوشحالم برات عزیز خوش قلب این عشق و مرام حق توست 

امیدوارم با امیر همه اون چیزایی که از عشق باید درک کنی رو پیدا کنی ❤️❤️❤️❤️❤️❤️

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹