2777
2789
عنوان

دخترم بیستو هفت ماشه یعنی دوسالو سه ماه هنوز جرات نگردم از شیر بگیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1453 بازدید | 114 پست
پسر من همسن بچت هس از شیر گرفتم ولی هنوز پوشکه 😥

پسرا دیر از پوشک گرفته میشن البته اکثرا اینطورن همشون نه . دخترمو دوسالگی از پوشک گرفتم پسرمو سه سال و نیم . حتی دکترم بردم میگفت خیلی باید صبر داشته باشی . خیلی از پسرا اینطورن

عزیزم وقتی گفته شده تا دو سال مجازی شیر خودتو ب بچه بدی قطعاً دلیل داره

از لحاظ علمی اون شیر تا دو سال برای بچه مفیده

بعد از دو سال ن تنها فایده ای نداره ک مضر هم هستش

داری ب اون بچه سم میدی

بقیه بچه هاشونو چطوری از شیر گرفتن

شما هم یکیش

من ی تیکه پشم گذاشتم روش و چسب زدم

هم دخترم و هم پسرم فقط یک شب اذیت شدن

بزرگترین گنج زندگی پدر و مادرم ، ارزشمندترین دارایی پسر و دخترم ، تکیه گاهم همسرم❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم ناراحت نشو ولی همین کارت میتونه کلی آسیب به بزرگسالی کودکت بزنه ❤️ اگه انقدر سختته با روانشناس کودک صحبت کن حتما

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜
چه فرقی داره 😑😑 دختر و پسر

نمیدونم میگن بدن پسر بچه بیشتر نیاز داره تا استخوانش محکم بشه دختر بچه زودتر سفت میشه کلا رشد دختر بچه سریعتره

هیچ اتفاقی،اتفاقی،اتفاق نمی‌افتد☘️صبر اوج احترام به حکمت خداست
2805
توقرآنم اومده فک کنم دختربیشتربایدبخوره

قران مران چیه دیگه 

علم پزشکی پیشرفت کرده 

دختر و پسر چه فرقی دارن 

حالا میگیم دختر شیر بخوره استخون بدنیش محکم تر بشه برا آینده که میخواد بچه بیاره 

دیگه اون کاربری که میگه دختر کمتر بخوره هیچ حرفی ندارم بش بزنم

من یه دختر لوسم 😄 تک دختر یه خانواده 80 نفره 😌 همیشه کاری کردن که فکر کنم بهترینم 😌 پس سعی نکن به غرورم لطمه بزنی تو هرگز نمی‌تونی تربیت 19 سال خانواده پدری من رو تغییر بدی ☺️ اگر دیدی بهت جوابی ندادم در حدی نیستی که لایق جواب دادن باشی 🤞دانشجو.....😶‍🌫️
نمیدونم میگن بدن پسر بچه بیشتر نیاز داره تا استخوانش محکم بشه دختر بچه زودتر سفت میشه کلا رشد دختر ب ...

برعکس میگی 😑 

دختر بعدا برا بچه داری و شیر دهی خودش به استخون بندی محکم نیاز داره نه پسر 

شیر دهی رو هم جنسیتی کردن عجب

من یه دختر لوسم 😄 تک دختر یه خانواده 80 نفره 😌 همیشه کاری کردن که فکر کنم بهترینم 😌 پس سعی نکن به غرورم لطمه بزنی تو هرگز نمی‌تونی تربیت 19 سال خانواده پدری من رو تغییر بدی ☺️ اگر دیدی بهت جوابی ندادم در حدی نیستی که لایق جواب دادن باشی 🤞دانشجو.....😶‍🌫️
قران مران چیه دیگه علم پزشکی پیشرفت کرده دختر و پسر چه فرقی دارن حالا میگیم دختر شیر بخوره استخون بد ...

یکم روواخلاقت کارکن

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                            قابل توجه خانومای باردارکه خونریزی لکه بینی هماتوم وجفت پایین دارن استفاده ازپله وجاروبرقی ممنوع پیاده روی ونزدیکی ممنوع فقط ازتوالت فرنگی استفاده بشه وسعی کنن یبوست نگیرن که توتوالت زوربزنن تمامی دمنوش هاوادویه هابجزنمک ممنوع هلو خرمالووآناناس ممنوع تره جعفری کرفس وپونه ممنوع استراحت مطلق سعی کنن حمام نرن شیاف هم استفاده کنن و تاوقتی دکتراجازه ندادسرخودقطعش نکنن   انقدتوتاپیکاتون نوشتم خسته شدم گفتم اینجابنویسم همتون بخونیدانقدنگران نباشیدونپرسید
دوتاشو سخت نیس یه جا؟؟

دوتاش باید یجا باشه دیگه .‌میخوای سینه هات تا به تا بشه ؟ من راهکار خودم اینکه از دوماه قبلش شیر روزو کلا قطع میکردم شب تو خواب یکی دوبار میدادم که سینه شیر کمتر تولید کنه آبسه نکنه. یهو که قطع میکردم تب میکردم حالم بد میشد . اینطوری بعد دوماه که شبونه هم ندادم راحتتر بود برام بجاش بیدار میشه با چیز دیگه سیرش میکردم

منو بگو که مامانم ده ماهگی از شیر گرفتم چون ی دکتر مزخرف این پیشنهادو بهش داده بود😐

من یکسال و 5 ماه

یکم روواخلاقت کارکن

چشم چون تو گفتی میخوام برم شیخصیتم و از نو بسازم اصلا

پسرا دیر از پوشک گرفته میشن البته اکثرا اینطورن همشون نه . دخترمو دوسالگی از پوشک گرفتم پسرمو سه سال ...

پسر من میدونه دسشویی کجاس کسی برع داخل میگه جیش اما خودش ک لخت کنیم اصلااا نمیاد داخل انگار هنوز نمیتونه بیرون بریزه 😐 پسر همسن بچمم داریم ک قبل دوسال خودش جیششو گفته .. 

داداش منم با شیشه شیر میخوره ۳ سالشه

خودت چند سالته ؟

درخواست دوستی رد میکنم وقتی جواب استارتر یه تاپیک و دادم خودت نخود آش نکن دوست عزیز اوکی؟ اسی خودش بلد جوابمو بده خودتو ننداز وسط سبک نکن بزرگواری تو حفظ کن و رد شو اگه هم زبون نفهمی هیچی کار خودتو بکن من با زبون نفهم ها دهن به دهن نمیشم بدرود 
2810