2777
2789
عنوان

دخترم بیستو هفت ماشه یعنی دوسالو سه ماه هنوز جرات نگردم از شیر بگیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1170 بازدید | 110 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

معمولا میگن دختر بچه رو باید زود ازشیر بگیری خودت کمش کن غذاشو بیشتر کن

چه فرقی داره 😑😑 

دختر و پسر 

من یه دختر لوسم 😄 تک دختر یه خانواده 80 نفره 😌 همیشه کاری کردن که فکر کنم بهترینم 😌 پس سعی نکن به غرورم لطمه بزنی تو هرگز نمی‌تونی تربیت 19 سال خانواده پدری من رو تغییر بدی ☺️ اگر دیدی بهت جوابی ندادم در حدی نیستی که لایق جواب دادن باشی 🤞دانشجو.....😶‍🌫️
2805

جرات نکردم چیه باید همون مهر می گرفتی چون قدیم میگفتن وقتی هوا خیلی سرد یا خیلی گرمه نباید بچه رو از شیر گرفت

خیلی سخته تلخ ترین روز زندگی من بود ولی باید قاطع باشی هی دوباره منصرف بشی تو آینده بچه تاثیر میداره و نمیذاره بچه واقع بین باشه

من پسرمو گرفتم از الان استرس دخترمو دارم😯

💖مژده ای  دل که مسیحا نفسی می آید💖👪برات اون وقتی رو آرزو می‌کنم که از ته دلت لبخند میزنی و میگی: خدایا این بیشتر از اون چیزی بود که براش دعا کرده بودم، شکرت..❤️و باز هم معجزه الله دختر قشنگم خوش اومدی😍

من مامانم 1 سال و 5 ماه از شیر گرفتم 

گفت گریه میکردی ولی بهت نمیدادم لج میکردی نمی خوابیدی و غذا نمی‌خوردی 

منم وقتی از گریه خوابت می‌برده تو خواب بهت شیر میدادم تا 3 روز

من یه دختر لوسم 😄 تک دختر یه خانواده 80 نفره 😌 همیشه کاری کردن که فکر کنم بهترینم 😌 پس سعی نکن به غرورم لطمه بزنی تو هرگز نمی‌تونی تربیت 19 سال خانواده پدری من رو تغییر بدی ☺️ اگر دیدی بهت جوابی ندادم در حدی نیستی که لایق جواب دادن باشی 🤞دانشجو.....😶‍🌫️
چه فرقی داره 😑😑 دختر و پسر

توقرآنم اومده فک کنم دختربیشتربایدبخوره

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                            قابل توجه خانومای باردارکه خونریزی لکه بینی هماتوم وجفت پایین دارن استفاده ازپله وجاروبرقی ممنوع پیاده روی ونزدیکی ممنوع فقط ازتوالت فرنگی استفاده بشه وسعی کنن یبوست نگیرن که توتوالت زوربزنن تمامی دمنوش هاوادویه هابجزنمک ممنوع هلو خرمالووآناناس ممنوع تره جعفری کرفس وپونه ممنوع استراحت مطلق سعی کنن حمام نرن شیاف هم استفاده کنن و تاوقتی دکتراجازه ندادسرخودقطعش نکنن   انقدتوتاپیکاتون نوشتم خسته شدم گفتم اینجابنویسم همتون بخونیدانقدنگران نباشیدونپرسید

یا خدا از خودت چیزی باقی مونده من واکسن هجده ماهگی رو که زدم و چند هفته بخیر گذشت از شیر گرفتم لحظه شماری میکردم زودتر هجده ماهگی برسه😂😂😂

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی                       بوته های خار را در زمین من نکار شاید فردا پا برهنه به دیدارم بیایی
جرات نکردم چیه باید همون مهر می گرفتی چون قدیم میگفتن وقتی هوا خیلی سرد یا خیلی گرمه نباید بچه رو از ...

بهترین راهکارم اینه که بری عطاری یه داروی تلخ بی ضرر بگیری و بمالی که بدش بیاد چسب خودش یه حس بد به بچه میده انگار عزیز ترین کسش تو دنیا زخمی و بیمار شده باشه

2810