بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
معمولا میگن دختر بچه رو باید زود ازشیر بگیری خودت کمش کن غذاشو بیشتر کن
چه فرقی داره 😑😑
دختر و پسر
من یه دختر لوسم 😄 تک دختر یه خانواده 80 نفره 😌 همیشه کاری کردن که فکر کنم بهترینم 😌 پس سعی نکن به غرورم لطمه بزنی تو هرگز نمیتونی تربیت 19 سال خانواده پدری من رو تغییر بدی ☺️ اگر دیدی بهت جوابی ندادم در حدی نیستی که لایق جواب دادن باشی 🤞دانشجو.....😶🌫️
💖مژده ای دل که مسیحا نفسی می آید💖👪برات اون وقتی رو آرزو میکنم که از ته دلت لبخند میزنی و میگی: خدایا این بیشتر از اون چیزی بود که براش دعا کرده بودم، شکرت..❤️و باز هم معجزه الله دختر قشنگم خوش اومدی😍
گفت گریه میکردی ولی بهت نمیدادم لج میکردی نمی خوابیدی و غذا نمیخوردی
منم وقتی از گریه خوابت میبرده تو خواب بهت شیر میدادم تا 3 روز
من یه دختر لوسم 😄 تک دختر یه خانواده 80 نفره 😌 همیشه کاری کردن که فکر کنم بهترینم 😌 پس سعی نکن به غرورم لطمه بزنی تو هرگز نمیتونی تربیت 19 سال خانواده پدری من رو تغییر بدی ☺️ اگر دیدی بهت جوابی ندادم در حدی نیستی که لایق جواب دادن باشی 🤞دانشجو.....😶🌫️
جرات نکردم چیه باید همون مهر می گرفتی چون قدیم میگفتن وقتی هوا خیلی سرد یا خیلی گرمه نباید بچه رو از ...
بهترین راهکارم اینه که بری عطاری یه داروی تلخ بی ضرر بگیری و بمالی که بدش بیاد چسب خودش یه حس بد به بچه میده انگار عزیز ترین کسش تو دنیا زخمی و بیمار شده باشه